IVANA DUDIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN NA BRODU: Glumica pevala poznati NARODNJAK, a jedan DETALJ na njenom licu posebno je privukao pažnju!

Autor:

Zabava

10.07.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana je nedavno stavila fiksni ortodontski aparat kako bi imala savršen osmeh.

IVANA DUDIĆ PROSLAVILA ROĐENDAN NA BRODU: Glumica pevala poznati NARODNJAK, a jedan DETALJ na njenom licu posebno je privukao pažnju!

Foto: ST/Vladimir Lukić

U krugi najmilijih glumica Ivana Dudić juče je proslavila 33. rođendan. Proslava je bila na brodu, a među gostima bila je Brankica Sebastijanović, bivša devojka Miloša Bikovića, kao i glumac Stefan Radonjić. Slavljenica je bila vesela, a na njenom Instagram profilu osvanuo je snimak na kojem peva poznati hit narodne muzike.

Ipak, jedan detalj na njenom licu privukao je posebnu pažnju. Ivana je nedavno stavila fiksni ortodontski aparat kako bi imala savršen osmeh. 

- Danas mi je 33. rođendan, to su Hristove godine i na brodu ćemo da ga slavimo - rekla je glumica dok ju je prijateljica snimala za Instagram.

Republika

Foto: Foto printskrin/instagram.com/dudicivana

 

Ivana je potom podelila i delić atmosfere i pokazala da su gosti uživali u bogatoj trpezi, a nakon gozbe, usledila je i muzika uživo.

Dudićeva je poznata kao veseljak, pa je tako nedavno zaigrala na stolu uz trubače. Dok su trubači svirali, Ivana je pokazala svoju neobuzdanu stranu i bosa se popela na sto. Tom prilikom joj je "sevnuo" i donji veš, pa su se mnogi složili da je ovo jedno od najprovokativnijih izdanja talentovane glumice.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/dudicivana

 

Zbog atraktivnog izgleda dobijala je mnoge nepristojne ponude, pa je jednom prilikom u razgovoru za medije šokirala priznanjem da joj je jedan čovek nudio da joj uplati novac na račun kako bi joj lizao štikle.

- Čovek je tražio da mi uplati novac na račun, jednu finu sumu novca, da se nađemo u sred grada, a da mi on liže štikle. U sred, ljudi, u centru grada! (smeh) Kaže: "Ja hoću da to svi gledaju", ja se mislim da l' je ovo realno... Da l' zna šta piše, a pedikirka mi kaže, kad sam joj ispričala ovo: "Ma, ti si luda, prihvati, hajde da zarađujemo" - ispričala je Ivana.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading