NEDA IZ SERIJE "GREH NJENE MAJKE" PONOVO U SRBIJI POSLE 10 GODINA! Srpska glumica promenila život iz korena, a ovako danas izgleda!

Autor:

Zabava

23.08.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Jovanović se vratila u Beograd da obiđe porodicu.

NEDA IZ SERIJE "GREH NJENE MAJKE" PONOVO U SRBIJI POSLE 10 GODINA! Srpska glumica promenila život iz korena, a ovako danas izgleda!

Foto: Printscreen Youtube

Srpska glumica Ivana Jovanović vratila se u rodnu Srbiju posle 10 godina. Porodicu i prijatelje nije videla čitavu deceniju, a sada je ispunila sve uslove da nakratko napusti Sjedinjene Američke Države, gde je otpočela novi život.

Glumica je došla u Beograd sa svojim sinom Viktorom, koji je u novembru prošle godine dobio američko državljanstvo. Ivana je objavila svoju selfi fotografiju, pa u opisu dodala:

- Konačno dolazimo u Beograd posle deset godina! Viktor i ja! - napisala je Ivana na svom Fejsbuk profilu i istakla da je u Srbiji provela prvu polovinu avgusta.

Foto: Foto printskrin/facebook.com/Ivana Jovanovic

 

Ivana već dugi niz godina živi u Americi, gde je promenila život iz korena, pa je tako i gluma postala deo njene prošlosti. Proslavila se ulogom Nede u seriji "Greh njene majke" Zdravka Šotre i ostala upamćena po čuvenoj replici: "Dunjice, to sam ja, Neda".

U jeku popularnosti napustila je Srbiju i preselila se najpre u Los Anđeles, a pre tri godine preselila se u mnogo mirniji i ruralniji Bojsi, glavni grad savezne države Ajdaho, gde ima kuću s velikim dvorištem.

- U Kaliforniji mi je nedostajala priroda. Sad živim kao u bajci, u miru i tišini. Inače, radim četiri dana nedeljno, od pet po podne do deset uveče. Dan počinjem uživajući u svom dvorištu, uz mača zeleni čaj i vodu s malinama. Dolaze mi veverice i ptičice, često se i rashladim u bazenu jer je dosta toplo. Plevim hortenzije, negujem bašticu, ponekad u svom dvorištu i vežbam - otkrila je Ivana.

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Kosutnjak film

 

Kad ima slobodne dane ode do Makola, simpatičnog gradića.

- U tom mestu dolaze Kim Kardašijan, Pirs Brosnan sa suprugom Keli i druge zvezde. Prelepo je, nalazi se na brdašcima sa rekom oko koje se mogu videti divlji konji. Mama mi nije verovala kakva je to idila, morala sam da joj pošaljem fotografije kako se kupam na plaži dok mi društvo pravi bambi - pričala je glumica svojevremeno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading