GLUMICI SE NA ROĐENDAN UKAZAO POSEBAN ZNAK NA NEBU! Sloboda Mićalović u kasne sate podelila objavu!

Autor:

Zabava

21.08.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloboda danas proslavlja 43. rođendan.

GLUMICI SE NA ROĐENDAN UKAZAO POSEBAN ZNAK NA NEBU! Sloboda Mićalović u kasne sate podelila objavu!

Foto: Ettore Ferrari/ANSA via AP)

Glumica Sloboda Mićalović, jedna od najpopularnijih u Srbiji, danas proslavlja 43. rođendan i baš na ovaj dan cenjena umetnica doživela je nešto posebno. Njoj se ukazao znak na nebu, posebne simbolike, koji je ona odmah uslikala i podelila na mrežama.

Sloboda je u kasne sate na svom Instagram profilu podelila predivnu fotografiju na kojoj se vidi nebo na kome se ukazalo srce.

Ma samo da je ljubavi - napisala je glumica, a uz to dodala i broj 43, kao i hešteg - možemo mi to!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/sloboda_micalovic_boba

 

Čestitke ne prestaju da stižu, kako od njenih kolega, tako i od brojnih obožavalaca. Ova fotografija oduševila je Slobodine pratioce na društvenim mrežama.

Posebnu poruku uputila joj je sestra Mirjana.

- Ljubavi moja, želim ti da sijaš najsjajnije još narednih 100 godina. Volim te do neba! Srećan ti rođendan - napisala je sestra slavne glumice.

Supruga glumca Vojina Ćetkovića svakodnevno deli sa svojim pratiocima na mrežama detalje iz privatnog života, pa su tako nedavno veliku pažnju izazvale fotografije glumice sa letovanja na Mikonosu. Ona je podelila delić atmosfere i oduševila pratioce budući da se na njenim fotografijama može videti samo prirodna lepota i iskren osmeh.

Za razliku od mnogih glumica koje čekaju crveni tepih da bi zablistale punim sjajem i pokazale svoj glamurozan stil Slobodi Mićalović je dovoljna i livada da ostvari isti efekat. Jedna je od retkih dama sa domaće javne scene koja ponosno pokazuje svoj prirodan izgled i ne stidi se da fotografiše nenašminkano lice. 

 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading