BIKOVIĆ U ŠETNJI SA SINOM! Glumac stavio kačket i tamne naočare, a jedan DETALJ posebno privlači pažnju! (FOTO)

Autor:

Zabava

19.08.2024

15:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanula je fotografija ponosnog tate dok uživa u šetnji s naslednikom.

BIKOVIĆ U ŠETNJI SA SINOM! Glumac stavio kačket i tamne naočare, a jedan DETALJ posebno privlači pažnju! (FOTO)

Foto: Instagram/Bikovic

Miloš Biković sa sinom

Popularni glumac Miloš Biković prethodnih dana je boravio u Crnoj Gori, gde je sa kolegama Miodragom Radonjićem, Tamarom Krcunović i Jelisavetom Orašanin odigrao predstavu "Laž" u Herceg Novom. Slobodno vreme Biković je provodio sa partnerkom Ivanom Malić i njihovim sinom Vasilijem, pa je sada na društvenim mrežama osvanula fotografija ponosnog tate dok uživa u šetnji s naslednikom.

Ivana je na svom Instagram profilu objavila Miloševu fotografiju dok u kolicima gura sina kraj obale mora. Momci su uživali u šetnji, a za ovu priliku Biković je stavio tamne naočare i kačket, kako bi se zaštitio od sunca, a verujemo i od mnogobrojnih obožavalaca na ulici. Miloševe mišićave ruke i tetovaža koja je u prvom planu.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/ivanamalic_

 

Bikovićeva partnerka imala je samo jednu reakciju na ovaj prizor. Ona je uz fotografiju supruga i sina stavila emotikon ruku sklopljenih u srce i na taj način pokazala koliko ih voli.

Miloš Biković je u januaru postao otac, a nedugo potom pojavila se informacija da se glumac oženio svojom partnerkom Ivanom Malić. To je otkrio bliski prijatelj slavnog glumca Ivan Oklobistin.

Republika

Foto: Foto Instagram/ivanamalic_

 

On je veoma dobar čovek, odan drug i pravi patriota svoje otadžbine. A ovo je veoma važan kvalitet. Vidim kako se na snimanju odmiče, sluša i gleda govore političara, brine... Srbi su naši pravi prijatelji. Uprkos činjenici da od ovoga nemaju direktne koristi. A Miloš je pravi pravoslavac. Ima veoma ozbiljan odnos prema ženama. Sada je oženjen, hvala Bogu - rekao je on za "Aif.ru", i tako otkrio da je glumac stao na ludi kamen.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading