OTKRIVEN UZROK SMRTI SINIŠE PAVIĆA! Njegov sin podelio TRAGIČNE vesti, pa otkrio da ima samo jednu želju!

Autor:

Zabava

16.08.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sin pokojnog Siniše Pavića se raspada od tuge, zamolio javnost samo za jedno

OTKRIVEN UZROK SMRTI SINIŠE PAVIĆA! Njegov sin podelio TRAGIČNE vesti, pa otkrio da ima samo jednu želju!

Foto: youtube.com/RTS

Danas je u svom domu u Vlasotincu preminuo Siniša Pavić, čuveni scenarista koji je ostavio neizbrisiv trag u svetskoj kinematografiji. Pavić, autor kultnih serija "Bolji život", "Srećni ljudi", "Porodično blago", "Bela lađa" i "Junaci našeg doba", preminuo je u 92. godini, ostavljajući iza sebe nezaboravno delo koje je obeležilo generacije.

Siniša Pavić je tokom svoje karijere ostvario izuzetan doprinos domaćoj televizijskoj produkciji, stvarajući serije koje su postale deo kolektivne memorije. Njegovo umeće pisanja scenarija doprinelo je stvaranju likova koji su postali simboli određenih vremena i društvenih promena.

Vladimir Pavić, sin preminulog scenariste, potvrdio je tužnu vest i zamolio javnost da poštuje privatnost porodice u ovom teškom trenutku:

- Mogu da vam potvrdim da je moj otac preminuo. Preminuo je u snu od starosti u 92. godini. Ne bih mogao nista više da vam kažem. Zamolio bih vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku - rekao je Vladimir za Informer.

Siniša Pavić će zauvek ostati upamćen kao umetnik čiji su tekstovi dotakli srca mnogih, a njegova dela će nastaviti da žive i inspirišu generacije koje dolaze.

U jednom od poslednjih intervjua Pavić je govorio o poteškoćama tokom snimanja kultnih serija.

- Najtežu situaciju u karijeri doživeo sam radeći na "Porodičnom blagu" jer nas je uhvatilo bombardovanje. Nakon završetka snimanja 21. epizode, prve sezone koju smo radili na leto 1998. godine, rad na drugoj smo morali da prekinemo zbog ratnog stanja u zemlji. Posle smo nastavili da radimo tek 2000. godine. Uprkos svim nedaćama uspeli smo da seriju uradimo do kraja i snimimo svih 60 epizoda - pričao Pavić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading