SLAVNA GLUMICA DOŽIVELA TUŽNU SUDBINU SVOG LIKA! Zbog njene uloge u "Beležnici" PLAKAO je ceo svet!

Autor:

Zabava

15.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Džina Roulands godinama živela s Alchajmerovom bolešću otkrio je njen sin Nik.

SLAVNA GLUMICA DOŽIVELA TUŽNU SUDBINU SVOG LIKA! Zbog njene uloge u "Beležnici" PLAKAO je ceo svet!

Foto: Jutjub printskrin

Svetski poznata i priznata glumica Džina Roulands (1930-2024) preminula je u 94. godini, a ova vest rastužila je ljude širom planete. Ono što dodatno tera suze na oči jeste podatak da je velika glumica doživela sudbinu svog lika iz popularnog ljubavnog filma "Beležnica", te da se godinama borila s Alchajmerom.

Ovaj podatak otkrio je Džinin sin Nik, koji je rekao da je njegova majka pet godina živela sa Alchajmerovom bolešću. On se prisetio majčine uloge starenja u filmu "Beležnica" dok se lik borio sa Alchajmerom.

Doveo sam svoju mamu da glumi stariju Eli, i proveli smo mnogo vremena pričajući o Alchajmeru i želji da budemo autentični u tome, a sada, poslednjih pet godina, ona ima Alchajmera. Ona je u punoj demenciji. I to je tako ludo, mi smo to proživeli, ona je to odglumila, a sada je to na nama - rekao je Nik jednom prilikom.

 

 

Džina Roulands je rođena 1930. godine u Viskonsinu. Započela je karijeru u pozorištu i na televiziji pedesetih godina prošlog veka. Već tada je pokazivala izuzetan talenat i privlačila pažnju publike i kritičara. Bila je nominovana za dva Oskara, za filmove "A Woman Under the Influence" iz 1974. i "Gloria" iz 1980. godine - oba u režiji njenog dragog. Glumici je 2015. godine dodeljen počasni Oskar, kao priznanje za "izuzetna životna dostignuća" u kinematografiji.

Zauvek će ostati upamćena po ulozi u filmu "Beležnica" iz 2004. godine, koji je rađen po istoimenom romanu Nikolasa Sparksa. U ovom filmu igraju još Rajan Gosling i Eli Hamilton, a ovo ostvarenje doživelo je veliki uspeh. Ova veoma emtoivna priča ganula je gledaoce širom sveta, a zbog uloge slave Džine Roulands nema ko nije zaplakao.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading