"TO NEMA VEZE S RELIGIJOM": Srpski glumac progovorio o PORODICI, pa zagrmeo: "Hteo sam da imam mnogo DECE"

Autor:

Zabava

08.08.2024

11:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Milovanović ima četvoro naslednika.

"TO NEMA VEZE S RELIGIJOM": Srpski glumac progovorio o PORODICI, pa zagrmeo: "Hteo sam da imam mnogo DECE"

Foto: ST/Vladimir Lukić

Glumac Nebojša Milovanović otac je četvoro dece i jedan od najangažovanijih glumaca u Srbiji. To što ima mnogočlanu porodicu, naglašava, isključivo je njegova želja i nema nikakve veze s verom i religijom, iako je veoma pobožan.

- Ljudi često vezuju mnogočlane porodice sa nekim religijskim stavom, ali u mom slučaju to je stvar ličnog izbora. Prosto, supruga i ja smo želeli da imao dece koliko možemo i koliko nam da bog. Mi smo to želeli i dobili smo ih kao dar - naglasio je glumac u razgovoru za Republiku.

Zbog poslovnih obaveza, čestih snimanja koja traju i po 12 sati dnevno, prinuđen je da manje vremena provodi sa svojom porodicom, ali i da svoje uloga ponese kući. Kako je Milovanović rekao za Republiku, bilo je potrebno vreme da njegova deca shvate da to na ekranu nije tata već tamo neki čika.

Foto: instagram.com/nebojsa_milovanovic_

 

- Nema laži. mi imamo zadatak da ih što manje nosimo sa sobom, ali ne možete vi bez toga. Glumci su živa bića od krvi i mesa i mi živimo sa tim stvarima. Naš zadatak je da imamo svest o tome šta je to što tumačimo, a opet da ne budemo dovoljno odvojeni od tog lika jer prosto moramo sa njim u jednom momentu da se sastavimo. Naravno da se naše osobine uvek prepliću, svi mi imamo jednu i drugu stranu. Naš sklop je takav, ali je ključan povratak svojoj bazi. Pa i telefon svako malo mora da se napuni I zato je važno da se i mi ispraznimo do kraja, da se resetujemo i opet napunimo - iskren je glumac.

Nebojšini naslednici su, kaže, brzo shvatili da njihov tata samo pozajmljuje svoj lik, glas i mimiku nekom drugom liku s ekrana.

- Bilo je potrebno vreme da moja deca, pogotovo dok su bila mlađa, razluče da je to tamo neki čovek kojeg tata glumi i da to nije njihov tata već samo neki lik. Oni su to vrlo brzo shvatili zato što se stvarno trudim da pronađem vremena za sebe i pripremu uloge, kao i da time nikog ne opterećujem - kaže Milovanović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading