NOVA JA! Objavu Mirjane Karanović svi komentarišu, glumica pokazala čime raspolaže!

Autor:

Zabava

06.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Karanovićeva je objavila novu fotografiju i otkrila svoje planove.

NOVA JA! Objavu Mirjane Karanović svi komentarišu, glumica pokazala čime raspolaže!

Foto: Foto printskrin/instagram.com/mirjanakaranovic

Mirjana Karanović

Odmoru je došao kraj, bar za Mirjanu Karanović, koja je novom objavom na društvenim mrežama obelodanila da je završeno njeno letovanje od mesec dana. Glumica je pokazala prirodno lice, bez trunke šminke, i dobila pohvale od pratilaca.

U novoj objavi na Instagramu Karanovićeva je otkrila dalje svojih planova kad je glumački angažman u pitanju.

Foto: instagram.com/mirjanakaranovic

 

- Moj najlepši odmor od mesec dana je gotov. Spremna sam za novu sezonu! Nova ja! Nove predstave! Novi film! Sve je novo - napisala je Mirjana i najavila sutrašnje izvođenje predstave "Čovek slon" na letnoj sceni u Tivtu s Ozrenom Grabarićem.

Glumica je dobila mnogobrojne pohvale na račun izgleda, a pratioce na Instagramu zanimali su i neki detalji o novim projektima na kojima radi. Tako je Karanovićeva otkrila da su u toku pripreme za snimanje sedme sezone serije "Ubice mog oca", kao i da će sledeće godine snimati film "Narodna drama".

 

 

Karanovićeva je nedavno objavila trejler za svoj novi film "Majka Mara", koji potpisuje i kao reditelj. Glavni muški glumac je 35-godišnji pozorišni glumac Vučić Perović, koji u filmu tumači mladića od svega 28 godina, koji uplovljava u vezu s Mirjaninim likom. 

Film "Majka Mara" premijerno će biti prikazan 21. avgusta na Sarajevo film festivalu, a u njemu pored Karanovićeve i Vučića Perovića igraju Jelena Ćuruvija, Pavle Čemerikić, Boris Isaković, Jasna Žalica...

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading