ŽIKA TODOROVIĆ OBJAVIO SLIKU SA SUPRUGOM ANOM! Nakon smrti sina, povukli se u četiri zida, a sada su ponovo NASMEJANI!

Autor:

Zabava

01.08.2024

15:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac pokazao kako sa suprugom uživa na letovanju.

ŽIKA TODOROVIĆ OBJAVIO SLIKU SA SUPRUGOM ANOM! Nakon smrti sina, povukli se u četiri zida, a sada su ponovo NASMEJANI!

Foto: ST/ Nemanja Pančić

Popularni glumac Srđan Žika Todorović objavio je fotografiju na društvenoj mreži Instagram i posle dužeg vremena pokazao suprugu Anu. On je sada iznenadio svoje pratioce na Instagramu zajedničkom slikom sa suprugom Anom i njenom sestrom Vanjom, na kojoj je pokazao kako uživaju u porodičnoj kući u malom crnogorskom mestu Bigova.

Fotografija je nastala na njihovom odmoru, na pomenutoj lokaciji gde Todorović ima kuću i privatnu plažu. Njih troje su nasmejani pozirali, te pokazali kako uživaju u suncu i moru.

Srđan Todorović svoj privatni život drži dalje od očiju javnosti, pa je ova objava naišla na pozitivne reakcije njegovih pratilaca, a pogotovo što se njegova supruga Ana retko pojavljuje u medijima.

 

 

Velika tragedija zadesila je Todorovića i njegovu suprugu Anu kada je njihov trogodišnji sin preminuo u snu. Nakon toga glumac se povukao u svoja četiri zida, a godinama nakon nezapamćene tragedije Ana je smogla snage da progovorio o tome.

Bio je običan dan, išli smo kod doktora jer je Dejan bio bolestan, pio je antibotike. Vodili smo ga na kontrolu, oko pet je legao da spava i dva i po sata kasnije pokušala sam da ga probudim. On ima svoj krevetac i kad mu priđem da ga probudim, odmah se nasmeje, oduševi se kad ugleda Žiku ili mene. Rekla sam mu: "Hajde, Deki, dosta si spavao." Uzela sam ga u naručje i videla da mu je usna poplavela. Uplašila sam se i vrisnula. Pozvala sam Žiku, pokušali smo da ga probudimo, ali uzalud - kroz suze je pričala Todorovićeva za Kurir i navela da je Srđan odmah pozvao Hitnu pomoć, međutim, mališanu već tada nije bilo spasa.

Republika

Foto: ATA Images

 

Tog decembra 2017. život glumca Srđana Žike Todorovića pretvorio se u pakao, zbog čega se glumac povukao iz javnosti.

Slučajna iznenadna dečja smrt! To se zove kad dete umre u snu i obično se dešava deci od tri do pet godina. Naravno, radili su, kako se kaže ono kad gledaju krv, da li je od nečega umro? I nisu našli ništa. I onda kad ne nađu ništa stave pod SIDS. To je zvanična bolest koja postoji u Americi. Ja sam pričao s nekim američkim parovima kojima je isto dete umrlo od SIDS. SIDS neobjašnjivo, zašto? Ili na srpskom slučajna dečja iznenadna smrt - ispričao je Todorović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading