EKSKLUZIVNO! Zavirite na najvažnije mesto Guča festivala: Sve je spremno za vizuelni spektakl kakav još NISTE VIDELI (FOTO)

Autor:

Zabava

30.07.2024

13:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za samo nekoliko dana na ovoj sceni publika će imati priliku da uživa u maestralnim izvedbama najvećih trubačkih imena i majstora trube!

EKSKLUZIVNO! Zavirite na najvažnije mesto Guča festivala: Sve je spremno za vizuelni spektakl kakav još NISTE VIDELI (FOTO)

Foto: Skymusic

Montiranje glavne bine na dragačevskom stadionu se privodi kraju, a donosimo vam i ekskluzivne fotografije sa lica mesta koje potvrđuju da nas očekuje još jedna audio-vizuelna senzacija

Ekipa SKYMUSIC-a neumorno radi dan i noć kako bi sve bilo spremno za početak festivala (1-4. avgust) i 63. Dragačevskog sabora trubača (2-4. avgust). Postavljanje glavne bine, koja će biti epicentar muzičkog spektakla, privlači pažnju i dodatno pojačava iščekivanje.

Foto: Skymusic

Guča festival

 

Za samo par dana na ovoj sceni publika će imati priliku da uživa u maestralnim izvedbama najvećih trubačkih imena i majstora trube – domaćina Sabora Dejana Petrovića i njegovog Big Benda, Bobana i Marka Markovića, Dejana Lazarevića i Ekrema Mamutovića, prošlogodišnjih pobednika Guče, kao i ovogodišnjih trubačkih orkestara finalista. Poslednjeg dana festivala, u nedelju, očekuje nas i Gala koncert sa Velikim revijalnim orkestrom pod upravom Vlade Panovića, uz goste pevače - Snežanu Đurišić, Čedu Markovića, Aleksandra Tirnanića i Danicu Krstić.

Guča tradicionalno privlači ogroman broj gostiju iz zemlje i inostranstva, a tako je i ove godine - turisti već danima pristižu u Guču, a već je izvesno da će i ove godine sve vrveti od ljudi. Ugostitelji su spremni da posetiocima ponude najbolje iz domaće tradicionalne kuhinje – svadbarski kupus iz zemljanog lonca, hajdučki ćevap i pečenje, a hoteli i privatni smeštaj u Guči i okolini već odavno su popunjeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading