DA NIJE PISAC BIO BI KAZANOVA: Udovica Milorada Pavića otkrila da je njegova EROTSKA SNAGA bila "STRAVIČNA"! I NA SAMRTI JE MISLIO NA "ONO"!

Autor:

Zabava

23.07.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jasmina Mihajlović u šokantnoj ispovesti navodi da je slavni književnik zavodoljavao ceo njen svemir, te da nije imala potrebu ni da pogleda drugog muškarca.

DA NIJE PISAC BIO BI KAZANOVA: Udovica Milorada Pavića otkrila da je njegova EROTSKA SNAGA bila "STRAVIČNA"! I NA SAMRTI JE MISLIO NA "ONO"!

Foto: Printscreen/Facebook/Sirom zatvorenih ociju

O Miloradu Paviću mnogo toga se zna - bio je veliki književnik koji je za života stvorio kapitalna dela srpske književnosti, poput "Hazarskog rečnika" i romana "Predeo slikan čajem", bio je vešt u pisanju i za svoj rad mnogo puta je nagrađivan. Ipak, postoje stvari koje nisu toliko poznate široj javnosti, kao na primer podatak da je Pavić bio živa vatra u krevetu. O detaljima iz najdublje intime slavnog pisca otvoreno je govorila Pavićeva udovica Jasmina Mihajlović sa kojom je književnik ušao u vezu dok su oboje bili u braku.

Strasti među njima bile su toliko snažne, ljubav se rodila, pa su okončali svoje brakove i jedno drugom se zavetovali na večnu ljubav. Prema Jasmininim rečima, Pavić je u krevetu bio živa vatra i smatrao je da bi bio Kazanova, da mu pisana reč nije išla tako dobro od ruke.

- Erotska snaga Milorada Pavića je bila stravična. Često je govorio: "Da nisam pisac, bio bih Kazanova". Mislim da ta velika umetnost ima veze s libidom. On je stvarno bio dobar ljubavnik. Kod njega nije slabila erotska energija jer piše, naprotiv, ona je jačala. I s tim nemaju veze ni godine ni bolest. Meni stvarno nikad nije bio potreban drugi ljubavnik, niti da pogledam drugog muškarca. On je zadovoljavao sav moj svemir. Svi su govorili da je 31 godina velika razlika, pa sam se i ja nekad pitala kako će to funkcionisati, ali to nije bila prepreka, naprotiv. Non-stop smo vodili ljubav, na svim mogućim mestima, livadama, šumama, kolima, gde god bismo se našli, još ako je negde bilo zabranjeno, utoliko nam je bilo draže - otkrila je najdublju intimnu i dodala:

Republika

Foto: YouTube/Printscreen

 

- Stan nam je postao dosadno mesto za takve stvari. Dešavalo se da 100 dana u kontinuitetu imamo seks svakog dana. I dok je ležao na samrti u Urgentnom centru, u odeljenju za infarkte, mažem mu neku švajcarsku kremu za lice i sve vreme razmišljam kako da poslednji put vodimo ljubav. I vrlo često tokom seksualnog odnosa, kad ja padnem na njegovu glavu i čelo, osećala sam da smo jedno biće. To je nešto najmoćnije na planeti Zemlji. Znam da se o ovome obično ne govori, ali to je suštinska stvar. Kad sam prvi put posle infarkta došla kod njega, on mi je bio seksi u onoj crnoj majici. Vodio je računa i na samrti kako će izgledati - ispričala je jednom prilikom Jasmina za medije.

Jasmina je u šokantnoj ispovesti ispričala da je njhova veza do samog kraja Pavićevog života bila obojena snažnim erotskim nabojem. Književnik je preminuo 30. novembra u Beogradu 2009. od posledica infarkta. Sahranjen je u Aleji velikana na Novom groblju u Beogradu. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading