GLUMICA RODILA ĆERKICU MISTERIOZNOM MUŠKARCU: Marija Bergam prvi put pokazala naslednicu!

Autor:

Zabava

16.07.2024

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo je čuvala samo za sebe, a sada je glumica konačno objavila fotografiju male Olge.

GLUMICA RODILA ĆERKICU MISTERIOZNOM MUŠKARCU: Marija Bergam prvi put pokazala naslednicu!

Foto: Zorana Mandic/ATAImages

Ljubavni život Marije Bergam dospeo je u žižu javnosti najpre kada je uplovila u vezu s Rašom Bukvićem, a potom i kada je stavila tačku na brak s poznatim glumce s kojim ima sina Danila. Glumica je sreću pronašla pored misterioznog muškarca kojem je rodila ćerku Olgu, a privatni život je vešto skrivala od javnosti. Dve godine nakon rođenja naslednice Marija je konačno objavila njenu prvu fotografiju.

Glumica trenutno uživa u porodičnom letovanju u Grčkoj, odakle nam posle dve godine, stiže prva fotografija preslatke Olge. Identitet Marijinog drugog supruga nije poznat javnosti budući da se on ne bavi javnim poslom, ali je zanimljivo da niko nije znao da se glumica drugi put porodila. Tada je sve obavljeno u tajnosti.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/marijabergamofficial

 

Glumica koja je oduševila publiku ulogom u seriji "Senke nad Balkanom", kao i u serijama "12 reči" i "Vojna akademija" jednom prilikom se osvrnula na svoju drugu trudnoću i istakla da ona nije bila laka, budući da se suočila s dijagnozom trudničke hiperemeze (hyperemesis gravidarum), odnosno prekomernim povraćanjem u drugom stanju.

 - Ljudi to lako pomešaju sa takozvanim jutarnjim mučninama, ali nije isto. Vrlo je iscrpljujuće, jer se gotovo ništa od hrane i tečnosti ne može zadržati u organizmu. Posledice su razni zdravstveni problemi. Mene su često, i posle trudnoće sa Danilom i sada, pitali kako je moguće da sam tako mršava. Verovatno je jedina dobra strana ovog sindroma to što ne možeš da se ugojiš, jer devet meseci ne možeš ništa da pojedeš - objasnila je ona.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Marija Bergam i Raša Bukvić

Prilikom promocije nove pozorišne predstave "Prijatelji" Marija se osvrnula i na svoj odnos sa Rašom Bukvićem. Ona je tada istakla da je Bukvić "savršen glumac", te da se raduje zbog njegovog uspeha.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading