MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PRVI PUT SA SINOM NA PLAŽI: Glumac pokazao kako na plaži uživa s NASLEDNIKOM!

Autor:

Zabava

12.07.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Timotijević trenutno boravi u Portugalu, gde provodi vreme s porodicom.

MILOŠ TIMOTIJEVIĆ PRVI PUT SA SINOM NA PLAŽI: Glumac pokazao kako na plaži uživa s NASLEDNIKOM!

Foto: instagram.com/milosdtimotijevicofficial

Glumac Miloš Timotijević boravi u Portugalu, gde uživa u porodičnim trenucima sa svojom 15 godina mlađom suprugom Tijanom i sinom Jakovom. Popularni umetnik je prošle godine postao otac, a iza sebe već ima jedan brak.

Timotijević je na svom Instagram profilu podelio snimak sa plaže na kome sa sinom prvi put uživa u čarima letovanja. Mali Jakov bio je oduševljen talasima, te je neprestano skakutao, što je otopilo srca korisnika ove društvene mreža.

Glumac je na društvenim mrežama podelio nekoliko trenutaka iz Portugala, gde je otišao kako bi proveo vreme sa porodicom, budući da žive na relaciji Lisabon-Beograd.

- To je neverovatna stvar pošto supruga i ja živimo u dve zemlje, trenutno su oni ovde, ali su više u Lisabonu. Bili smo razdvojeni nekih mesec dana kad se Jakov rodio i mnogo mi je nedostajao - ispričao je glumac nakon rođenja sina u razgovoru za 24 sedam.

Foto: Foto printskrin/instagram.com/milosdtimotijevicofficial

 

Inače, Miloševa supruga Tijana mlađa je od glumca 15 godina, a venčali su se svega 40 dana nakon upoznavanja. Tijana je ćerka bivšeg fudbalera Saše Simića, koji je duži niz godina igrao u Portugalu za njihove poznate fudbalske klubove Madeiru, Boavistu, Beiru Mar, a po završetku profesionalne karijere postao je uspešan fudbalski agent.

Kako se pričalo, Tijana je Miloša upoznala preko svoje dobre drugarice iz detinjstva, a koja duže vreme poznaje i glumca. Navodno, bila je to ljubav na prvi pogled. Nedugo pre toga glumac je stavio tačku na brak sa prvom suprugom i posle malo više od mesec dana zabavljanja odveo je Tijanu pred oltar. Svadbena ceremoniaj bila je u najužem krugu porodice i prijatelja. Za sve se saznalo kada je sam Miloš na svojim društvenim mrežama objavio fotografiju s burmom na ruci, a u opisu iste je kratko napisao "zauzet".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading