NJIHOVIH 60 GODINA NIJE ISTO ŠTO I BRED PITOVIH! Ovi srpski glumci su vršnjaci holivudskog zavodnika!

Autor:

Zabava

03.07.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Holivudu je trend da glumci odlaze na razne tretmane kako bi produžili svoju mladost, dok u Srbiji vladaju potpuno drugačija pravila.

NJIHOVIH 60 GODINA NIJE ISTO ŠTO I BRED PITOVIH! Ovi srpski glumci su vršnjaci holivudskog zavodnika!

Foto: Profimedia, instagram.com, Printscreen/Youtube, ATA Images

Prirodan izgled ili večna mladost? Sa ovim pitanjem mnoge javne ličnosti susretnu se kad-tad, a svojim izborom mogu da utiču na svoj dalji životni i glumački put. Da li će im reditelji dodeljivati uloge junaka mlađih od njih samih, hoće li ih u medijima nazivati zavodnicima ili će jednostavno prigrliti sve ono što njihove godine nose, zavisi od svakog ponaosob. Dok je u Holivudu trend da glumci teže da "produže" svoju mladost, zbog čega ne prezaju od hirurških intervencija, u Srbiji, čini se, vladaju drugačija pravila. 

Bred Pit je ličnost koja intrigira izgledom budući da je glumac 18. decembra napunio 60 godina, a izgleda bar dve decenije mlađe. Među srpskim glumcima potražili smo Bredove vršnjake i uporedili njihov izgled. 

Dragan Nikolić bio je najveći šarmer jugoslovenske scene, a u filmu "Zona Zamfirova" imao je godina koliko sada ima Bred Pit. 

Republika

Foto: Foto printskrin/youtube.com/RTS prikazuje

Dragan Gaga Nikolić

Veliki zavodnik bio je i legendarni Velimir Bata Živojinović, koji je postao omiljeni glumac i u dalekoj Kini. Godine 1993, u vreme emitovanja serije "Srećni ljudi", Bata je imao 60. godina, a ovako je izgledao:

Republika

Foto: Youtube Printscreen/ Glas Naroda 007

Bata Živojinović

Bred Pit tvrdi da nikada nije išao "pod nož", zatezao lice ili koristio botoks, a pogledajte kako je Pavle Vuisić izgledao u njegovim godinama. Iako je na ovoj fotografiji srpski glumac čak dve godine mlađi od kolege iz Holivuda treba imati u vidu Vuisićev boemski stil života, ali i činjenicu da je svega nekoliko godina kasnije preminuo.

Republika

Foto: youtube.com/printskrin/ Oktobar Film

Pavle Vuisić

Dok se na licu holivudskog glumca može videti tek poneka bora, time se ne može pohvaliti Dragan Bjelogrlić, koji takođe ima 60 godina. Kesice ispod očiju, izražene bore i opuštena koža jasno se vide na njegovom licu. Za razliku od Pita, koji kaže da redovno trenira, koristi kreme sa zaštitnim faktorom i hidrira kožu, to se za Bjelu ne može reći. A još kad se tome pridoda i pokoja čašica alkohola, onda to izgleda ovako:

Republika

Foto: Tanjug Strahinja Acimovic

Dragan Bjelogrlić

Darko Tomović je takođe 60-godišnjak, ali za razliku od Bjelogrlića bliži je izgledu Breda Pita. Glumac koji je nakon godina provedenih u seriji "Igra sudbine" burno napustio ovaj projekat zadržao je svežinu možda i zbog činjenice da ima 15 godina mlađu partnerku sa kojom je braku. Njihova ljubavna priča započela je 2007. godine kada su se upoznali radeći na zajedničkom projektu. Venčali su se sedam meseci nakon prvog sastanka 15. januara 2012. godine, a danas imaju i ćerku Lenu.

Republika

Foto: ATA Images

 

Takođe, poznati glumac Vladan Dujović, otac mlade glumice Vaje Dujović, rođen je 1963. godine baš kao i Bred Pit. Razlika među njima je i u ulogama koje tumače. Dok Pit i dalje prolazi kao dečkić na filmskom platnu, domaći reditelji Vladana Dujovića vide samo u ozbiljnijim ulogama oficira i inspektora.

 

 

Možda niste znali, ali i ovi glumci imaju sličan broj godina kao Bred Pit, a razlika u njihovom izgledu je više nego uočljiva. To su: Šon Pen, koji je samo tri godine stariji od Breda, a svi će se složiti da izgleda mnogo starije. Tu je i Rasel Krou, koij je slavu stekao u filmu "Gladijator" i tada je izgledao fenomenalno izvajano. On je godinu dana mlađi od Breda Pita, a poslednjih godina je postao skoro neprepoznatljiv.

Na kraju, stručnjaci su dali svoje mišljenje i javno govorili da je Pit zatezao lice, stavljao botoks, te da je podmladio kožu raznim pilinzima, što glumac nikad nije potvrdio.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading