"NA SCENI JE ŽIVNUO": Vojin Ćetković se prisetio Miše Janketića, OVAKO JE LEGENDARNI GLUMAC PROVEO POSLEDNJE DANE ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

30.05.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni glumac je istakao da Mišu bolest nije savaldala do kraja i da je snagu pronašao na pozornici.

"NA SCENI JE ŽIVNUO": Vojin Ćetković se prisetio Miše Janketića, OVAKO JE LEGENDARNI GLUMAC PROVEO POSLEDNJE DANE ŽIVOTA!

Foto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ, ATA images

Čuveni Miša Janketić preminuo je 15. maja 2019. godine, a iako je bio teško bolestan imao je pozitivan stav prema životu i želju da ponovo stane na daske koje život znače. Baš tih dragocenih trenutaka kada se Miša vratio na pozorišnu scenu prisetio se Vojin Ćetković, koji mu je u tome pomogao.

Popularni glumac je istakao da je Janketiću bilo veoma loše budući da je imao rak, a on je pokušao da mu unese vredrinu u život i pruži priliku da se još bar jednom pokloni publici.

Republika

Foto: ATA Images

 

- Kada se ozbiljno razboleo Miša Janketić ja sam razgovarao sa njegovim lekarom i pitao ga kako je Miša. On mi je rekao da je loše, da su mu pluća loša, a onda sam ja rekao da sam mislio da radi jednu predstavu. Ja ću iću po njega, dovoziću ga, odvoziću, ali on puši, kažem ja, a lekar mi odgovari neka puši, ja kažem da on i pije rakiju, a lekar kaže - neka pije - prisetio se Vojin i dodao:

- Ja mislim da je on i živnuo od tad. Kako izađe na scenu oseti se to, a drugo uposlio je mozak i nije razmišljao samo o smrti, nije razmišljao samo o svojoj bolesti. A mi se bavimo takvim poslom koji zahteva duboku koncentraciju celog tela - ispričao Ćetković svojevremeno za medije.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marko Janketić

Legenda srpskog glumišta počiva u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju u Beogradu. Ljubav prema glumi preneo je i na svog sina Marka, koji je danas izuzetno uspešan u svom poslu. Osim talenta za glumu Miša je na svog naslednika preneo vaspitanje koje nalaže da publika uvek mora da bude ispoštovana i na prvom mestu. Da je usvojio sve što mu je otac govorio Marko je pokazao baš na dan Mišine smrti budući da ga je tužna vest sačekala tokom probe predstave. On je nedavno ispričao da je tada prekinuo probu i otišao u bolnicu da bi se potom vratio i uveče odigrao predstavu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading