PREMINULA MAJKA ČUVENOG MUZIČARA! NIKAD SE NIJE OPORAVILA OD TRAGEDIJE! Poznato i vreme sahrane!

Autor:

Zabava

21.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sahrana majke osnivača "Crvene jabuke" će se obaviti u ponedeljak, 24. juna u 13 sati na gradskom groblju Bare u Sarajevu.

PREMINULA MAJKA ČUVENOG MUZIČARA! NIKAD SE NIJE OPORAVILA OD TRAGEDIJE! Poznato i vreme sahrane!

Foto: Wikimedia/Branko Radovanović

Elvira Deak, majka legendarnog muzičara Dražena Ričla, preminula je u Sarajevu u 89. godini života. 

Sahrana majke osnivača "Crvene jabuke" će se obaviti u ponedeljak, 24. juna u 13 sati na gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Živela je teško i nikada se nije oporavila od tragedije. Sin Dražen bio je teško povređen u saobraćajnoj nesreći, koja se desila 18. septembra 1986. godine.

Foto: Wikimedia/Janezdrilc

Crvena jabuka

 

Dve sedmice je bio u komi, i 1. oktobra je preminuo na VMA Beograd. Sahranjen je u svom rodnom Sarajevu.

U poslednjem intervjuu za Avaz, koji je dala u oktobru 2021. godine kazala je kako je bolesna, te da nije mogla otići ni na grob sinu Draženu.

Govorila je i na godišnjicu smrti njenog Dražena, dana, kako je rekla, koji joj je uvek težak.

Foto: Wikimedia/Krešimir Kaštelan

Crvena jabuka

 

- Nisam dobro. Bolesna sam, teško se krećem. Ne mogu danas svom Draženu ni na grob da odem - kazala je Elvira tada, koja je uvek delovala potišteno, kako su mnogi koji su je poznavali govorili. 

Podsećamo, Sastav "Crvena jabuka" održao je čak dva koncerta u Beogradu (8. i 9. marta) u jeku pandemije koronavirusa, dok je u tom periodu uveliko pretilo zatvaranje zbog pogoršane epidemiološke situacije.  

Zatvorite boraniju, pustite Žeru da svira!", "Ljudi umiru i zaražavaju se čitave porodice, na dnevnom nivou. Ko je ovde lud i blesav?", "Zašto Crvena jabuka može da pravi koncerte, a tehno žurke i klubovi - zabranjeno?", "Važno da je ceo mart ispunjen koncertima. "A ja morala u nedelju da nosim kafu i smuti u termosu da bih išla napolje, jer nemam gde da sednem, pošto ništa nije radilo - pišu nezadovoljni građani na društvenim mrežama navodi Telegraf.rs. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading