TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ NA IVICI SUZA! Emotivnim rečima se obratila Mihailu Dudašu! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić danas ima poseban razlog za slavlje!

TRUDNA ANĐELA JOVANOVIĆ NA IVICI SUZA! Emotivnim rečima se obratila Mihailu Dudašu! (FOTO)

Foto: Instagram.co

Glumica Anđela Jovanović (31) i njen suprug, naš slavni atletičar Mihail Dudaš, proslavljaju danas godišnjicu braka, a ova posebna prilika dobija još veći značaj s obzirom na činjenicu da će uskoro postati roditelji. Anđela je istakla da je danas posebno radostan dan za nju i njenog supruga, te je na svom Instagram profilu podelila nekoliko fotografija sa venčanja uz emotivne reči.

Emotivne reči na društvenim mrežama

U opisu objave, glumica je napisala: "Godinu dana od našeg najlepšeg dana", prateći to emotikonom smajlija čije su oči pune suza. Ovo posebno obeležavanje njihove godišnjice braka dolazi u vreme kada je Anđela u petom mesecu trudnoće, donoseći dodatnu radost i uzbuđenje u njihov život.

Uživanje u trudnoći

Anđela ne krije svoje uživanje u blagoslovenom stanju, a sa tim što je peti mesec trudnoće, ona se priprema da na svet donese dete za četiri meseca. Ova srećna vest dodatno obogaćuje njihovu godišnjicu braka, čineći je još značajnijom i posebnijom.

Radostan period u njihovim životima

Ova godišnjica braka dolazi u vreme kada Anđela i Mihail prolaze kroz jedan od najlepših perioda u njihovim životima. Radost trudnoće, zajedno sa proslavom njihove ljubavi i zajedništva kroz godinu dana braka, čini ovaj dan izuzetno važnim i posebnim za ovaj poznati par. Mnogi ljudi su im čestitali godišnjicu braka.

Republika

Foto: Instagram.com

Anđela i Mihail

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading