NA SNIMANJU "SREĆNIH LJUDI" PLJUŠTALI ŠAMARI! Glumac otkrio šta se sve dešavalo!

Autor:

Zabava

30.05.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Uradila je to tako jako da sam izleteo iz kadra", rekao je Milenko Pavlov.

NA SNIMANJU "SREĆNIH LJUDI" PLJUŠTALI ŠAMARI! Glumac otkrio šta se sve dešavalo!

Foto: Foto printskrin/youtube.com

O seriji "Srećni ljudi" koja je snimljena pre skoro 30 godina i dalje se priča budući da se tek decenijama kasnije otkrivaju mnoge tajne koje prate nastanak priče o Golubovićima.

Jednu od njih otkrio je glumac Milenko Pavlov, koji je u ovoj seriji igrao Radojicu Ilića, vlasnika restorana i kockarnice i poznatog ženskaroša. 

Ceo život sam govorio da i nemam neku želju da igram glavne uloge. U "Srećnim ljudima" se u proseku pojavljujem po pet minuta, igrao sam sporedni lik, ali su ga ljudi zapamtili i zavoleli. Meni je uvek bilo važno da trajem - rekao je Milenko za medije i prisetio se jedne anegdote sa snimanja:

Republika

Foto: printskrin

Milenko Pavlov

Aleksandra Nikolić, koja je igrala moju suprugu Savku, trebalo je da me ošamari. To je uradila toliko jako da sam izleteo iz kadra! Izvinila mi se i rekla mi da ju je na to nagovorio reditelj Slobodan Šuljagić.

Pavlov je jednom prilikom naglasio da i pored brojnih uloga koje je imao u svojoj karijeri, svi ga najviše pamte po ulozi iz serije "Srećni ljudi", a da on od te uloge ništa nije zaradio.

- Publika najviše pamti "Srećne ljude", a ja od te uloge nisam zaradio ništa, jer je to snimano u vreme hiperinflacije. Oni su nas isplaćivali 25. u mesecu. Moj honorar za tu seriju bio je uvek kutija ‘marlbora’, a jednom je bilo super, jer sam tog momenta mogao da kupim ceo boks. Danas u tome tražim nešto pozitivno. Srbija je devedesete preživela uz šljivovicu, domaći hleb i sir. Moju suprugu u toj seriji, koju je igrala Aleksandra Nikolić, svi pamte kao neku rospiju, a privatno je jedna nežna žena. To govori samo da je dobra glumica. Ona je Somborka i glumačko dete. Šuljagić joj je rekao da mi uradi šamar iz sve snage. Međutim, kad me je uradila, izašao sam iz kadra. Te scene nema u seriji. A ona mi se posle izvinjavala, a reditelj je pobegao. Pored serija "Srećni ljudi", "Bela lađa" i "Stižu dolari", ponosan sam i na "Kolo sreće" - rekao je Milenko.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading