NOVI FILMOVI STIŽU U CINEPLEXX: Repertoari bioskopa u Beogradu od 13. do 19. juna (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.06.2024

13:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ova subota biće u znaku emocija! U svim Cineplexx bioskopima od 12 do 17 časova vas očekuje specijalan Porodični dan posvećen filmu „U mojoj glavi 2"!

NOVI FILMOVI STIŽU U CINEPLEXX: Repertoari bioskopa u Beogradu od 13. do 19. juna (VIDEO)

Foto: Cineplexx

Nova nedelja u Cineplexx bioskopima donosi još novih filmova i specijalan događaj za našu najmlađu publiku!

Evo koji filmovi stižu na naše repertoare:

„EZRA" – Film prati Maksa Bernala (Bobi Kanavale), stendap komičara, koji živi sa svojim ocem (Robert De Niro), dok se bori sa svojom bivšom ženom (Rouz Birn) oko odgajanja njihovog autističnog sina Ezre (Vilijam Ficdžerald). Kada su primorani da se suoče sa teškim odlukama o budućnosti svog sina, Maks i Ezra kreću na putovanje, koje će imati neverovatan uticaj na njihove živote.

Republika

Foto: Cineplexx

Film Ezra

U režiji Tonija Goldvina, koji se takođe pojavljuje u filmu. zajedno sa ostalim članovima glumačke ekipe (Vera Farmiga, Raina Vilson i Vupi Goldberg), EZRA je simpatično i često smešno istraživanje odnosa u porodici, koja je odlučna da pronađe put kroz životne složenosti uz puno humora, saosećanja, srca i duše.*

 

* Film „Ezra" će se prikazivati samo u Cineplexx UŠĆE bioskopu.

Republika

Foto: Cineplexx

Film Dečko ubija svet

„DEČKO UBIJA SVET" – Radnja ovog akcionog filma smeštena je u grozničavo distopijsko društvo, a glavni junak je gluvonemi Dečko bujne mašte. Kada mu ubiju porodicu, misteriozni šaman ga obučava da potisne svoju dečiju maštu i postane oruđe smrti.

 

Republika

Foto: Cineplexx

Film U mojoj glavi 2

„U MOJOJ GLAVI 2" – Ponovo zavirujemo u um tinejdžerke Rajli. Glasići u njenoj glavi poznaju je vrlo dobro, međutim promene su izvesne i to baš u trenutku kada glavna komanda počne iznenada da se ruši kako bi se napravio prostor za nešto potpuno neočekivano, Novu emociju! Dotadašnja Radost, Tuga, Bes, Strah i Gađenje, koji uspešno vode operaciju na svim nivoima, nisu sigurni kako se osećaju kada se pred njima pojavi Anksioznost. Deluje kao da ona nije sama.

 

Republika

Foto: Cineplexx

Film Zver

„ZVER" – U bliskoj budućnosti emocije su postale pretnja, a Gabrijela odlučuje da pročisti svoju DNK pomoću mašine koja će pristupiti njenim prethodnim životima i osloboditi je od svih snažnih osećanja. Ubrzo nakon toga upoznaje Luisa sa kojim oseća snažnu povezanost.

 

Ova subota biće u znaku emocija! U svim Cineplexx bioskopima od 12 do 17 časova vas očekuje specijalan Porodični dan posvećen filmu „U mojoj glavi 2". Za najmlađe posetioce spremili smo zabavne kreativne radionice, poklončiće, šarene poslastice, a specijalno u Cineplexx UŠĆE i Cineplexx 4D Delta City bioskopu biće realizovane psihološke radionice razvojno-edukativnog centra „Staza radosti". Za više informacija o satnici radionica kontaktirajte Cineplexx bioskop putem društvenih mreža ili na mejl adresu bioskop@cineplexx.rs.

Vidimo se u Cineplexxu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading