ZBOG ULOGE U "VRUĆEM VETRU" BACILA SE NA DIJETU: Poznata glumica se jedva izborila za ulogu u kultnoj seriji!

Autor:

Zabava

24.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Čipčić dočarala je lik Šurdine žene.

ZBOG ULOGE U "VRUĆEM VETRU" BACILA SE NA DIJETU: Poznata glumica se jedva izborila za ulogu u kultnoj seriji!

Foto: printskrin/youtube.com/RTS prikazuje

Nije bilo lako, ali je uspela! Vesna Čipčić je posle mnogo muka dobila ulogu u seriji "Vruć vetar" i maestralno dočarala lik Vesne, Šurdine žene. Glumica je svojevremeno ispričala da se za ulogu Šurdine žene vredeleo boriti se, što nije bilo nimalo lako.

Na jednoj predstavi "Gospođe ministarke" koleginica mi je rekla da je dolazio reditelj Aca Đorđević koji je bio zainteresovan za mene. Naravno, nije znala da mi kaže ni koja uloga, a ni serija je u pitanju. Posle nekoliko dana usledio je poziv za kasting - priča Vesna i dodaje da u tada nastale prve komplikacije:

Vreme kastinga poklopilo se sa gostovanjem moje predsatve u Vranju. Pitala sam ljude iz ekipe da li bi mogli da pomere izvođenje predstave za neki drugi dan ali to nikako nije bilo moguće. Već sam bila spremna da se zahvalim na pozivu i da ne odem na kasting.

Foto: ST/Dragan Kadić

 

Ipak, jedan poziv promenio je sve.

- Koleginica mi je rekla da je vrlo moguće da se radi o glavnoj ženskoj ulozi i da ne treba da dozvolim da mi tako nešto izmakne. To me je pokolebalo i otišla sam na probno snimanje. Snimali smo susret Vesne i Šurde, a posle toga sam uspela i da stignem u Vranje - priča glumica.

Ona je ubrzo dobila ponudu da glumi u jednom filmu, a još uvek nije znala da li je prošla na kastingu za "Vruć vetar".

- Pozvala sam Acu Đorđevića i sramežljivo ga pitala da li sam dobila ulogu. Rekao mi je da još nije video snimljen materijal ali da se jedino boji to što sam bila malo "prekrupna". Međutim, kada je video materijal odmah mi je dao ulogu, ja sam se bacila na dijetu i lako sam izgubila višak kilograma - ispričala je Vesna.

Kultna serija koja je nastala pre 45 godina trenutno se reprizira na RTS. Glavnu ulogu tumači Ljubiša Samardžić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:


 

 

Komentari (0)

Loading