GEJ MUZIČKI SPOT SA NAŠIM GLUMCIMA ŠOKIRAO PUBLIKU! Strasno se ljube i u kadi razmenjuju nežnosti!

Autor:

Zabava

28.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frontmen sastava Koikoi, opisuje pesmu „Putem mimoza“ kao "odu ljubavi".

GEJ MUZIČKI SPOT SA NAŠIM GLUMCIMA ŠOKIRAO PUBLIKU! Strasno se ljube i u kadi razmenjuju nežnosti!

Foto: Foto printskrin/youtube.com/KOIKOI

Tek objavljen muzički spot grupe Koikoi za pesmu "Putem mimoza" izazvao je lavinu komentara zbog šokantnih kadrova u njemu. Video-spot je prepun gej scena, a glavni akteri su glumci Marko Grabež, ujedno i frontmen pomenutog benda i Strahinja Blažić, koji se proslavio ulogama ulogama u filmovima "Bićemo prvaci sveta", "Zlatni dečko", serijama "Tunel", "Švindleri"...

Republika

Foto: ATA Images

Marko Grabež i Strahinja Blažić

Naime, dvojica glumaca u jednom kadru stoje potpuno nagi u kadi i razmenjuju nežnosti. Najpre se samo maze, zatim strasno ljube... Reditelj spota je Raško Miljković, poznat široj javnosti po svom nagrađivanom filmu "Zlogonje".

Marko Grabež, frontmen sastava Koikoi, opisao je pesmu "Putem mimoza" kao "odu ljubavi".

- Legenda o mimozi, koja me je inspirisala da napišem tekst, govori o zabranjenoj ljubavi između ribara i devojke iz aristokratske porodice. Iako su klasne razlike nažalost i danas jedna od najdominantnijih društvenih odrednica, ipak se mnogo ređe susrećemo sa primerima porodica koje staju na put odabira partnera svog deteta i biraju umesto njih partnera iz interesnih ili drugih razloga. To je jedan od razloga što smo u kontekstu zabranjene ljubavi danas, ipak temu ljubavi u kvir zajednici prepoznali kao snažniju - rekao je Grabež za medije.

Pesma inspirisana legendom o mimozi, ističe motiv večne ljubavi, dok spot, snimljen u formi kratkog igranog filma, prikazuje dirljivu priču o zabranjenoj ljubavi smeštenu u doba poklada, a njegova magična atmosfera oživljava duh drevnih mitova.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading