"BILO JE TO KAO DA GLEDAM APOKALIPSU": Čuveni reditelj progovorio o TRAUMAMA iz detinjstva!

Autor:

Zabava

28.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove scene su čuvenog reditelja duboko uznemirile.

"BILO JE TO KAO DA GLEDAM APOKALIPSU": Čuveni reditelj progovorio o TRAUMAMA iz detinjstva!

Foto: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Reditelj Kventin Tarantino progovorio je o najvećim traumama koje je doživeo u detinjstvu i dan danas ih ne zaboravlja. I dalje su mu pred očima scene zbog kojih je drhtao kao prut.

Postoji jedan film koji ga je šokirao i istraumirao kada je bio dete i taman kad su svi pomislili da je reč o hororu prepunom krvi, reditelj je iznenadio. Njega nisu uplašile babaroge, veštice niti duhovi već - bambi.

Diznijev animirani film mu je, kaže, ostavio traume za ceo život. Kako je preneo Far Out Magazine, Tarantino je kao dete bio istraumiran crtanim filmom "Bambi" iz 1942. godine. To uopšte nije iznenađujuće s obzirom na to da pojedine scene u filmu koje nisu primerene dečjem uzrastu.

 

 

- Bambi koji se razdvojio od majke, zatim lovac koji je upucao njegovu majku i taj strašni šumski požar uznemirio me je više nego bilo koji drugi film koji sam video. Bilo je kao da gledam apokalipsu iz perspektive životinja - rekao je Tarantino.

Dodao je da je ovaj film decenijama "traumirao decu".

- Ali mislim, čak i više od psihološke dinamike radnje, neočekivani obrt u filmu mi je izazvao takav šok - objašnjava reditelj.

Tarantino je istakao da je problem i u načinu na koji je crtani film predstavljen u reklamama.

- TV reklame nisu istakle pravu prirodu filma. Naprotiv, fokusirale su se na ludorije simpatičnog Bambija i njegovih prijatelja. Ništa me nije pripremilo za srceparajući preokret događaja. Da sam bio spremniji za ono što je trebalo bi da vidim, drugačije bi uticalo na mene - zaključio je on.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading