"OSETILA SAM ENERGIJU PARANORMALNOG SVETA": Lečićeva ćerka Ana progovorila o svojim neobičnim iskustvima sa snimanja

Autor:

Zabava

23.05.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada glumica je otkrila tajne četvrte sezone serije "Dug moru".

"OSETILA SAM ENERGIJU PARANORMALNOG SVETA": Lečićeva ćerka Ana progovorila o svojim neobičnim iskustvima sa snimanja

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, printscreen/RTV Pink

Glumica Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, zvezda je serije "Dug moru", čija je misteriozna radnja privukla gledaoce. Priča obavijena velom tajne doživela je četvrti nastavak, a Ana je sada progovorila o svojim iskustvima sa snimanja.

Ona je rekla da poluostrvo Luštica, mesto gde je serije snimana i gde se odvija radnja, "krije neku tajnu", a da je "Dug moru" povukao dosta ljudi da dođu tamo, "što je fascinantno".

- Mislim da je izuzetan prostor gde snimamo, od koga mi dobijamo energiju i motivaciju, i mislim da i publika isto to - navela je Lečićeva za "Tanjug reflektor".

Republika

Foto: ST/N. Mutić

Deo ekipe serije "Dug moru"

Prema njenim rečima, četvrta sezona je poput završnice poglavlja i predstavlja "duhovno i mistično putovanje" njegnog lika Olge. Lečićeva je ocenila da je velika razlika u odnosu na prethodne sezone što su se novi reditelji Milan Todorović i Milan Konjević "tako zaigrali sa četvrtom sezonom da su uneli novi svet".

- Više nisam znala gde može da ide. I nije uopšte lako posle tri serijala smisliti gde će da ide nastavak. Oni su dobro osmislili da je vreme za novi svet - navela je Lečić i istakla da je bio izazov ući u energiju paranormalnog sveta, a njoj je, kaže, posebno zanimljivo to što se pominju antičke ličnosti Teuta i Agron.

Republika

Foto: Promo foto

Scena iz serije "Dug moru"

Mlada glumica je dodala da joj je bilo i uživanje što nosi štit i mač, a ima dosta akcije i fantastike. Na ovom snimanju učila je od Dragana Mićanovića, Vesne Trivalić, Nade Šargin i Bojane Maljević, koji su joj prenosili svoje znanje i otkrivali glumačke "cake".

- Izuzetno je značajno da učim i kupim znanje od njih. Svako ima svoje indikacije i pristup. Dosta učim i samo dok ih posmatram kako rade - rekla je glumica.

Kada se bude završila serija "Dug moru", Ana priznaje da će joj to predstavljati problem jer su ih uslovi snimanja na moru razmazili.

- Meni je da snimam na moru već sreća sama po sebi. Počevši od ambijenta. Različito je snimanje od onoga što se dešava u studiju. Totalno je drugi doživljaj - navela je glumica i dodala da je snimajući "Dug moru" imala sreću da dobije svoju filmsku porodicu, koju je teško opet pronaći.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading