SVEČANO PRIKAZANA NOVA PINKOVA SERIJA "ZAKOPANE TAJNE": Mitrović: Potukli smo konkurenciju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.03.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je premijerne duple epizode serije ''Zakopane tajne'' u prepunoj bioskopskoj sali pratilo više od 50 glumaca, koji su uživali u kadrovima ostvarenja Žarka Jokanovića koje je region željno iščekivao.

 

 

Na premijernom gledanju prvih epizoda serije ''Zakopane tajne'' koju ćete oobžavati pojavio se i čelnik televizije Pink Željko Mitrović koji je zajedno sa Žarkom Jokanovićem podelio svoje prve utiske.

Evo, posle premijernog emitovanja prve epizode serije ''Zakopane tajne'', nemam nijedan razlog da budem nesrećan. Čak naprotiv, veoma sam srećan zbog uspešnog rejtinga. Mi smo krenuli u ponedeljak, kada je najteže, i kada konkurencija ima ozbiljan program. Tako da, krenuli smo, tako što smo već u 10. minutu, sve komercijalne televizije ostavili dva puta iza sebe, a već u 50. minutu smo ostavili Javni servis iza nas. Epizoda je rasla non stop, od prvog do poslednjeg minuta rasla, što je meni kao producentu izuzetno važno - rekao je Mitrović, pa nastavio:

Ovo je mnogo ozbiljnija stvar nego jedna serija. Mi smo formirali jednu diviziju u okviru Pink media grupe, koja će isključivo se baviti dnevnom produkcijom igranog programa. To je jedina kategorija gde se Pink media grupa nije dokazala, bez obzira na preko 1.400 sati snimljenog igranog programa. Ovo ja za nas značajno gde možemo uspostaviti jedan sistem i jedan model po kom možemo snimati epizodu dnevno. Ta divizija je podeljena u 3 ili 4 divizije dnevno, svi su dakle na različitim lokacijama i zahvaljujući mom prijateljstvu sa Žarkom koje traje 20 godina, sve ovo uspeva - rekao je Mitrović.

Kako Mitrović ističe, Žarka Jokanovića je godinama molio da zajednički naprave jedan ovakav projekat, a sada je konačno došlo do realizacije istog na šta je izuzetno ponosan.

- Mi od ovog projekta nećemo odustajati nikada, tako da svako veče u devet sati ćemo imati igrani program, sada ovu seriju, a kasnije ćemo imati neku drugu - najavio je Mitrović.

Sada je najvažnije da termin u devet sati nikada ne napustimo sa igranim programima, dodao je potom.

- Snimiti jednu epizodu za jedan dan je ravno čaroliji, a govorimo o produkciji koja nije ni malo naivna. Žarko čestitam ti! - dodao je Mitrović.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading