PLAKAO JE I KUKAO U PODRUMU: Danas je poznati pevač, ali retko ko zna za Bajinu muku sa početka karijere!

Autor:

Zabava

20.03.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U tim momentima mu je najveću podršku pružao Dragan Stojković Bosanac.

PLAKAO JE I KUKAO U PODRUMU: Danas je poznati pevač, ali retko ko zna za Bajinu muku sa početka karijere!

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović

Pevač Nedeljko Bajić Baja vlasnik je brojnih hitova, a zadnjih godina se povukao u medijsku ilegalu, a mnogi ne znaju jednu anegdotu s početka njegove karijere, a kojoj je svedočio harmonikaš i kompozitor Dragan Stojković Bosanac

Naime, kako je Miloš Bojanić na početku karijere Baji uputio vrlo oštar komentar - da nikada neće biti zvezda. Nedeljko je bio uznemiren, a Bosanac mu je tada pružio utočište.

Republika

Foto: youtube.com/ Official Channel Nedeljko Bajić Baja

Nedeljko Bajić Baja

- Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Rekao da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš reći kako peva - prisetio se Bosanac u emisiji „Rikverc“.

Republika

Foto: ATA Images

Dragan Stojković Bosanac

Podsetimo, Nedeljko je sa predstavnicima medija prošle godine u martu podelio svoja iskustva i otkrio novitete kako one privatne, tako i poslovne, nakon tradicioanlne dodele SEMUS nagrada najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading