NEKAD NISAM IMALA NI 200 DINARA U DŽEPU: Milica Milša progovorila o teškom periodu! Normalno je da u životu nekad nemate para za infostan

Autor:

Zabava

21.03.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Milica Milša je govorila o teškim životnim momentima.

NEKAD NISAM IMALA NI 200 DINARA U DŽEPU: Milica Milša progovorila o teškom periodu! Normalno je da u životu nekad nemate para za infostan

Foto: ATA Images

Glumica Milica Milša godinama uživa u braku sa scenaristom Žarkom Jokanovićem. Zajedno su prošli kroz brojne i lepe i ružne životne situacije, a jedno drugom uvek su bili oslonac. Ona je otvoreno govorila da je bilo i takvih perioda kada nije imala novac, ali da porodična podrška nikada nije izostala.

Republika

Foto: youtube printscreen

Milica Milša

- Meni je potpuno normalno da u životu nekad nemate para za infostan. To je sve život. Nekad imate, nekad nemate. I kad sam imala i kad nisam imala ni 200 dinara u džepu imala sam moju porodicu. Uvek smo se držali i uvek nam je bilo lepo. Isto je, to nema veze sa novcem i imanjem- priznala je Milica u ''Magazinu In''.

Milica i Žarko nedavno su kupili novi stan. Penthaus moderno opremljen sinonim je za luksuz. Dnevna soba, trpezarija i kuhinja su spojeni u jedan, otvoren prostor, što je san skoro svih žena. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading