ON JE TUMAČIO NAJTRAGIČNIJEG LIKA U FILMU OLUJA! Žena mu je glumica, a LIČNO iskustvo mu je pomoglo za ulogu: Susret sa TRAGEDIJOM me je pogađao na ličnoj osnovi!

Autor:

Zabava

19.01.2023

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumcu je ovo jedna od najznačajnijih uloga.

ON JE TUMAČIO NAJTRAGIČNIJEG LIKA U FILMU OLUJA! Žena mu je glumica, a LIČNO iskustvo mu je pomoglo za ulogu: Susret sa TRAGEDIJOM me je pogađao na ličnoj osnovi!

Foto: Tanjug/Printscreen

Film ''Oluja'' premijerno je prikazan pre dva dana, a filmsko ostvarenje je nastalo na osnovu svedočenja dvadesetoro ljudi koji su proterani sa svojih ognjišta.

Jedan od glavnih glumaca je Ljubiša Milišić, tumačio je lik Stevana. Ljubišta je rođen 1973. godine, a 1997. je diplomirao na Akademiji Umetnosti, smer gluma.

Imao je zapažene uloge u serijama ''Radio Mileva'', ''Kljun'' i ''Ubice mog oca'', a uloga u filmu ''Oluja'' ćemu zasigurno obeležiti karijeru.

 

 

U braku je sa koleginicom Natašom Milišić. Glumac je istakao da je imao dosta rodbine koja je u periodu Oluje izbegla iz krajine, te su mu te informacije dosta pomogle u spremanju uloge.

- Uloga je Stevan, veseo čovek u prethodnom vremenu pre ove nesrećne stvari, sa teškom sudbinom, koji je prošao golgotu ratovanja i kolone i svega. Jedna baš onako teška sudbina - ispričao je Milišić za "Tanjug" i istakao da je velika čast igrati u ovakvom projektu.

On je takođe otkrio da ne želi da se osvrće na negativne komentare.

- Neću se obazirati na komentare, dok smo snimali film puno smo pričali na tu temu, mislim da je to zajednički osećaj, da smo mislili da ima nešto negativno i čega se bojimo vervatno ne bi ušli u taj proces, nemam prigovor savesti - rekao je on i otkrio šta mu je bilo nateže.

- Vrlo mi je teško izdvojiti, mene su pogađale lične stvari, u suretu sa tragedijom imalo sam razne asocijacije koje su me pogađale i na privatnoj osnovi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading