UPOZNAJTE RODITELJE MILANA MARIĆA KOJI SE NE POJAVLJUJU U JAVNOSTI: Oni su glumcu najveća podrška i oslonac! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.01.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka i otac popularnog glumca!

UPOZNAJTE RODITELJE MILANA MARIĆA KOJI SE NE POJAVLJUJU U JAVNOSTI: Oni su glumcu najveća podrška i oslonac! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Jedan od naših najpopularnijih glumaca Milan Marić vrednim radom i trudom je uspeo da postigne neverovatan uspeh u proteklih nekoliko godina. Milan je rođen u Beogradu pre 33 godine, a talenat za glumu pokazivao je još kao dete.

Na sceni matične kuće odigrao je brojne predstave, a sarađivao je i sa drugim teatrima, poput Kruševačkog pozorišta, Ateljea 212, Beogradskog dramskog pozorišta (BDP) i drugih.

Milan Marić je oduvek znao da će se baviti glumom iako niko u njegovoj porodici nije imao dodira sa umetnošću.

‒ Mama je čitav radni vek provela kao vaspitačica u vrtiću, dok je tata bio komercijalista. Imao je svoju firmu. Oboje su sada u zasluženoj penziji ‒ ispričao je jednom prilikom glumac, koji ima brata i sestru po ocu.

Prve dane života proveo je u Mirijevu, odrastao je na Banovom brdu i, mada je uvek imao slobodu da se bavi onim što želi, da je bilo po očevom, postao bi fudbaler.

Trenirao je odbojku, plivanje i fudbal, gde se najduže zadržao ‒ ispričala je njegova majka Gordana prilikom jednog televizijskog gostovanja.

Imao je ogromnu podršku oca, koji je strastveni obožavalac fudbala. Nije mu bilo teško da, tek što dođe s puta, vozi sina na trening. Milan je, nažalost, na treningu doživeo jedan nezgodan pad, pa je morao da prekine sa tim sportom.

Ponosna majka Gordana istakla je da je Milan divan i pažljiv sin koji ih je, kada su bili u karantinu zbog korone, redovno snabdevao neophodnim potrepštinama, a uz ono što bi mu oni stavili na spisak donosio je svašta još po svom izboru.

‒ Rano sam otišao od kuće da probam da živim sam. Trudim se da imam što zdraviji i normalniji odnos sa roditeljima i da ih ne opterećujem svojim problemima, već da oni pokupe ono što je lepo, a da ovo drugo kroz šta prolazim ne mora da ih opterećuje ‒ istakao Milan, koji povremeno na društvenim mrežama objavi neku fotografiju iz porodičnog albuma.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading