POTRESNA PORUKA NEBOJŠE GLOGOVCA DVA MESECA PRED SMRT: Reči koje kidaju dušu!

Autor:

Zabava

18.01.2023

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga!

POTRESNA PORUKA NEBOJŠE GLOGOVCA DVA MESECA PRED SMRT: Reči koje kidaju dušu!

Foto: youtube.com/ TVLongPlay

Nebojša Glogovac

Legendarni glumac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine nakon kratke bolesti, a vest o njegovoj smrti portesla je mnoge.

Ovaj glumac mnogima je bio omiljen, a umeo je da razveseli sve ljude oko sebe svojim flumačkim talentom i neverovatnom prirodom. Vest da je bolestan stigla je samo nekoliko dana pred njegovu smrt, a glumac je još u decembru objavio potresnu poruku koja je zabrinula mnoge.

- Držim se - napisao je Nebojša još 8. decembra 2017. godine na popularnoj društvenoj mreži Instagram uz sliku momka koji se jedva drži da ne padne u provaliju. Sada kada znamo pravo značenje ove poruke ona mnogo više boli.

 

 

Glumac je početkom januara 2018. godine otputovao u Nemačku kako bi u jednoj bolnici pokušao da neđe lek za tešku bolest od koje je patio.

Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć. U bolnici su mu, navodno, urađeni detaljni pregledi, ali se posle konsultacija sa lekarima ipak odlučio za povratak u Beograd, gde je nastavio da vodi bitku, a na kraju je preminuo u frbeuaru iste godine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading