ZBOG ALKOHOLA JE POMIŠLJALA NA NAJGORE, BILA JE U RIJALITIJU I U VEZI SA POZNATIM GLUMCEM, ALI I TOMOVIĆEM I MIKIJEM! Otkriveno šta je voditeljka završila, ovo niko nije očekivao!

Autor:

Zabava

18.01.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Lakićević uživala je u ljubavi sa Strugarom, Đuričićem i Tomovićem.

ZBOG ALKOHOLA JE POMIŠLJALA NA NAJGORE, BILA JE U RIJALITIJU I U VEZI SA POZNATIM GLUMCEM, ALI I TOMOVIĆEM I MIKIJEM! Otkriveno šta je voditeljka završila, ovo niko nije očekivao!

Foto: ST/D. KADIĆ

Anđela Lakićević

Voditeljka Anđela Lakićević javnosti je postala poznata učešćem u rijaliti programu ''Parovi'', kao i vezama koje je imala u rijalitiju sa Vladimirom Tomovićem i Mikijem Đuričićem.

Ono što retko ko zna jeste da je Anđela po profesiji glumica, a učešće u rijalitiju je dovelo do toga da dobije momentalni otkaz iz pozorišta. Završila je Akademiju glume na Cetinju, a kolega sa klase joj je bio Petar Strugar sa kojim je bila u vezi dve i po godine, prenosi Alo.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Anđela Lakićević je glumica po profesiji

Neretko je bila na meti kritika negativnih i negativnih komentara, na koje se ona nikada nije obazirala, a svojevremeno je pričala i koliko ju je alkohol zamalo koštao života

- Sve su ljubavi zaslužile da im nazdravim, ne uz čašu nego uz flašu. Ja otkako sam shvatila da ne znam da pijem, a to je bilo davnih dana, i da me alkohol ne čini boljom osobom, od tada sam prestala da pijem. Shvatila sam da na sve ozbiljne teme moram trezna da pričam, da ne bih pravila haos. Kada popijem, znala sam da kažem da ću da skočim sa mosta, jer nisam znala od sreće šta ću. Kada sam pijana, znam da spavam po kolima i ne može niko da me probudi. No, to je bilo davnih dana i nije tako više - prenosi Srbija danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading