BILA JE U ''VIDIMO SE U ČITULJI'', A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA! Sonja se udala za FUDBALERA, izgleda BRUTALNO, a evo čime se danas bavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

10.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sonja Lazetić živi život na visokoj nozi.

BILA JE U ''VIDIMO SE U ČITULJI'', A DANAS JE NEPREPOZNATLJIVA! Sonja se udala za FUDBALERA, izgleda BRUTALNO, a evo čime se danas bavi! (FOTO)

Foto: youtube.com/Christian Grimes

Supruga nekadašnjeg fudbalera Nikole Lazetića Sonja Lazetić se svojevremeno bavima modelingom, a šira javnost ju je upoznala u dokumentarcu "Vidimo se u čitulji".

Kroz život su je pratile brojne turbulencije, lomovi i izazovi, a sada više od decenije uživa u mirnom porodičnom životu. Živi na visokoj nozi i vlasnica je jednog prestoničkog restorana.

 

 

Do 24. godine rodila je troje dece, ćerke Nikolinu i Elenu i sina Andreja, koje je dobila iz prvog braka sa pokojnim suprugom Goranom Marićem Maretom, a Nikolinog sina Luku gleda kao rođenog sina.

- Volim da kažem da je 'Luka jedino moje dete oko čijeg porođaja se nisam namučila'. Koliko voliš partnera, toliko voliš i njegovu decu. Moj Andreja je napisao sastav u kojem ima rečenica: "Kad je Luka ušao u moj život, dobio sam brata kog sam najviše želeo". Kad je kuća puna ljubavi, sve ostalo funkcioniše bez problema - rekla je jednom prilikom Sonja.

 

 

Nije aktivna na društvenim mrežama, te tako svakom objavom podigne prašinu i svojim izgledom oduševi čitavu javnost. Iako je u petoj deceniji, na izgledu bi mogle da joj pozavide mnogo mlađe devojke od nje. Neretko dobija komplimente na račun izgleda koji svakodnevno neguje, a vodi računa i o fizičkom izgledu koji je besprekoran i nakon tri porođaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading