"NA KRILIMA MUZIKE"! Serija koncerata klasične muzike pod pokroviteljstvom TAMARE VUČIĆ!

Autor:

Zabava

09.01.2023

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Projekat „Na krilima muzike“ je niz klavirskih koncerata pijaniste Stefana Đokovića koji će se održati tokom narednih dvanaest meseci u dvanaest gradova širom naše zemlje.

"NA KRILIMA MUZIKE"!  Serija koncerata klasične muzike pod pokroviteljstvom TAMARE VUČIĆ!

Foto: Promo

Početak projekta “Na krilima muzike" zakazan je za 26.1.2023. godine u 20 časova, kada će u Zadužbini Ilije M. Kolarca, Stefan Ðoković izvesti dela Franca Šuberta, Frederika Šopena i Franca Lista.

Projekat, čiji je pokrovitelj Tamara Vučič, za cilj ima promociju klasične muzike, dostupnost kulturnih sadržaja najvišeg umetničkog kvaliteta u celoj Srbiji, kao i humanost. Humani aspekt je što kroz ovaj projekat kulturu želimo da vratimo u njen dom - dom
kulture.

Celokupan prihod od prodaje ulaznica 12 koncerata biće doniran domovima kulture u gradu u kome je koncert održan.

Naredni grad koji će biti u februaru biti „Na krilima muzike“ je Loznica, dok će datumi klavirskih koncerata u Niŝu, Valjevu, Čačku, Kragujevcu, Kraljevu, Zaječaru, Vrnjačkoj Banji, Subotici, Priboju i Novom Sadu biti blagovremeno objavljeni.

Karte za prvi koncert iz ove serije mogu kupiti na blagajni Kolarca ili online na sajtu Tickets.rs.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading