BIZARNO! Jelena Đoković ŠOKIRALA Srbiju! Nacija u neverici!

Autor:

Sport

03.01.2023

21:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Novakova supruga!

BIZARNO! Jelena Đoković ŠOKIRALA Srbiju! Nacija u neverici!

Foto: Starsport

Jelena i Novak Đoković

Jelena Đoković, supruga najvećeg svetskog tenisera Novaka Đokovića, često svojim izjavama u javnosti izaziva pažnju.

Republika

Foto: Starsport

Jelena, Dijana i Novak Đoković

Naime, Jelena je svojevremeno govorila o svojoj deci i nesvakidašnjem pravilu bezanom za proslavu rođendana:

- Moja deca su prva generacija dece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka pre mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i verujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promeniti svet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u menjanju istorije i budućnosti - istakla je Jelena prilikom gostovanja na panelu "Budućnost je sad“.

Republika

Foto: Tanjug/J. Ivanović

Jelena Đoković

Jelena je svojevremeno u intervjuu za časopis "Story" istakla da njena i Novakova deca, Tara i Stefan, više neće duvati svećice na rođendanskoj torti, a evo i zašto:

- Svi smo u kosovskim manastirima i crkvama palili sveće za žive i upokojene, za zdravlje i mir. Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagoreva sebe da bi drugima dala svetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo sveću na torti dok zamišljamo želju?! Zapitala sam se i poželela da makar u svom domu promenim taj običaj - istakla je Jelena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Pravda

03.01.2023 21:32

Devojka je sasvim normalna i odevena kako treba.A to sto ste navikli na silikone i starlete bljak

Ilke

04.01.2023 08:37

Koga interesuje iole normalnog njeno mišljenje, ama novinari to je zena koja hoće da nametne drugima svoj način zivota. Dotična je Utopija, jer nevidim razlog da uvek ona priča kako ona to radi. Užas.