DVE GODINE JE KRILA OVOG MACANA: Milica Pavlović progovorila o TAJNOJ VEZI!

Autor:

Zabava

28.10.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvoreno o svom ljubavnom životu!

DVE GODINE JE KRILA OVOG MACANA: Milica Pavlović progovorila o TAJNOJ VEZI!

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović retko kad priča o svom ljubavnom životu, a kako je sama priznala, poslednju vezu je skoro dve godine držala u tajnosti. Podsećanja radi, tada je bila u vezi sa zgodnim crnogorskim vaterpolistom Nikolasom Saveljićem, sinom Niše Saveljića.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram/saveljaa

Milica Pavlović, Nikolas Saveljić, ilustracija

- Nije teško sakriti nešto što ne postoji. Mada, moram priznati da sam i po tom pitanju bila pravi maher. Prethodnu vezu sam gotovo dve godine držala u tajnosti i prikrivala je na razne načine. U tom momentu mi je delovalo da je to pametna odluka, nisam želela da sve bude pod okom javnosti i da mi se život pretvori u rijaliti. Sa ove tačke gledišta, mislim da je ta moja opreznost da ta veza bude samo naša mnogo uticala na nas. Bila sam u stalnom grču da tu ljubav zaštitim od sedme sile, kao da sam radila nešto loše, a ne da sam se zabavljala sa mladim, vaspitanim, pametnim i lepim dečkom - rekla je ona, pa priznala da li ima novu ljubav:

- Nažalost, ne. U neku ruku sam prihvatila da možda nemam sreće kada je ljubav u pitanju, ili možda na to utiče moja okupiranost i fokus ka poslu. Stalno sam u nekom haosu, nedostaje mi nekoliko sati svakog dana, menjam države i gradove na po nekoliko dana. I možda je onaj pravi bio tu negde u blizini, a da ga nisam ni primetila. Prihvatila sam to da sam godinama sama, lepo se osećam u svojoj koži, što svakako ne znači da ne bih volela da mi se desi iskrena i lepa ljubav. Moja očekivanja su velika posle toliko godina samoće.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica priznala da nema sreće u ljubavi

Milica je priznala i da joj je karijera glavni fokus.

- Ova godina je bila izuzetno važna za mene jer sam morala na najiskreniji način da se suočim sama sa sobom. Najviše sam bila koncentrisana na karijeru, osetila sam da sam trenutno u fazi kada sam konačno uspela da potvrdim da sam od male koja obećava postala priznati izvođač. Iza mene je pet studijskih albuma, kolekcija videografije, live izdanje koncerta u Beogradskoj areni i veoma značajan mini-album pod nazivom Milijarda, koji je posebno važan jer je poklon mojim fanovima povodom milijardu pregleda na jutjubu, što je neverovatan rezultat. Sve to me čini veoma ponosnom, ali mi je nametnulo i neku vrstu odgovornosti ‒ šta dalje. Čitave ove godine posvećena sam i tome da pronađem u sebi šta je to sledeće što želim da ponudim publici - rekla je Milica za Hello.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading