MILICA PAVLOVIĆ IMALA SUDAR, PEVAČICA KOMPLETNO MODRA! Osvanuli svi detalji incidenta!

Autor:

Zabava

17.10.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica se vratila sa putovanja, a evo gde je zadobila masnice.

MILICA PAVLOVIĆ IMALA SUDAR, PEVAČICA KOMPLETNO MODRA! Osvanuli svi detalji incidenta!

Foto: instagram.com/senoritamilica

Milica Pavlović

Muzička zvezda Milica Pavlović nedavno je posetila Banja Luku kako bi se pripremila za svoj koncert koji je zakazan za 15. novembar u okviru turneje "Lav". Međutim, povratak u Beograd nije prošao neprimećeno - Milica se vratila sva u modricama, a razlog tome je bila vožnja autoćima u luna parku tokom posete Banja Luci, kako prenosi Blic.

Iako nije vozač, Milica se odlučila da isproba vožnju autićima u luna parku. Nažalost, nespretno manevrišući, završila je sa modricama od sudaranja sa drugim autićima. Ova neobična avantura sigurno će ostati upamćena kao jedno od zanimljivijih iskustava tokom njenog boravka u Banja Luci.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

 

Milica će u Banja Luci 15. novembra održati koncert u okviru turneje "Lav", a fanovima je najavila nezaboravni spektakl.

Pesmu sa svog petog studijskog albuma "Lav", Kučketina vizuelno nam je dočarala okružena brojnim devojkama u jednoj hotelskoj sobi. I dalje je tada uživala kao plavuša, a ovo snimanje spota joj je pretpostavljamo bilo najzanimljivije. Vodeći singl sa albuma "Lav", broji preko 28 miliona pregleda na jutjubu.

Republika

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

 

- Ja obožavam da su pored mene najlepše moguće žene i svaku ispoštujem kako treba i pomazim i ostanem u kontaktu sa njom, ni momci tih devojaka se ne ljute, šaljivo je rekla Milica, a na pitanje šta kažu devojke kakva je u krevetu, kroz osmeh je rekla: "Nisam dosadna".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading