PROCURILO ŠTA SE DEŠAVA U SPAVAĆOJ SOBI MILICE PAVLOVIĆ! Pevačica totalno dominira u krevetu, zbog ovoga LUDE za njom i žene!

Autor:

Zabava

28.09.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali šokantni detalji.

PROCURILO ŠTA SE DEŠAVA U SPAVAĆOJ SOBI MILICE PAVLOVIĆ! Pevačica totalno dominira u krevetu, zbog ovoga LUDE za njom i žene!

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

Pevačica Milica Pavlović, iako je postigla značajan uspeh na estradnoj sceni, nije imuna na neprijatnosti koje prate slavu. Ona je otvoreno progovorila o teškim trenucima koje je doživela tokom svoje karijere. Pavlovićeva je istakla da je dobijala pretnje smrću i vređanja, kao i da su njeni kolege javno pričale protiv nje i pozivale na nasilje. 

Milica Pavlović ističe da poštuje svoje koleginice i da se trudi da održi dobre odnose sa njima. Ona ističe da je važno podržavati druge žene u industriji i da se trudi da pomogne i podrži svoje koleginice u muzičkom poslu. Takođe, pevačica je istakla da se dobro slaže i sa momcima svojih koleginica, što ukazuje na to da neguje pozitivne odnose kako sa ženskim, tako i sa muškim kolegama.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Milica Pavlović

 

- Ja obožavam da su pored mene najlepše moguće žene i svaku ispoštujem kako treba i pomazim i ostanem u kontaktu sa njom, ni momci tih devojaka se ne ljute, šaljivo je rekla Milica, a na pitanje šta kažu devojke kakva je u krevetu, kroz osmeh je rekla: "Nisam dosadna".

Album "Boginja" istakao je Milicu Pavlović i uvrstio je među najpopularnije mlade izvođače.

- Spot za pesmu "Boginja" je takav kakav jeste jer toliko sam para imala. "Boginju" smo snimali sa poslednjim delom budžeta, a kad smo došli do pesme "Mogla sam", tu sam pozvala jednog dana ću i otkriti ko je snimao taj spot, i biće vam vrlo interesantno, samo sam pozvala njega i rekla: "Molim te dođi, kakvu god kameru da imaš , ja imam svega par stotina eura u džepu, ti dođi snimaj, šta snimaš snimaš... To mi je jedan od najvećih hitova i od najlepših uspomena jer tu imam ekranizovau Marinu Tucaković - rekla je Milica, kako prenosi Blic.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading