POTPUNI KOLAPS U CRNOJ GORI ZBOG KARLEUŠE: Morala da reaguje i POLICIJA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

28.10.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogobrojni fanovi zakrčili su put, a policijska kola pokušavala su da raskrče prolaz i pomognu pevačici da na vreme stigne i počne nastup.

POTPUNI KOLAPS U CRNOJ GORI ZBOG KARLEUŠE: Morala da reaguje i POLICIJA! (GALERIJA)

Foto: Republika, Shutterstock

Muzička zvezda Jelena Karleuša sinoć je u Crnoj Gori održala koncert za pamćenje. Ona je nastupala u Zeti na manifestaciji "Dan zetskih kolača i priganica", a već je juče ujutru izazvala opštu pometnju i to na aerodromu u Podgorici, gde je stigla oko 10 časova.

Uveče je došlo do pravog kolapsa. Naime, zbog velikog odziva publike, Karleuša ni pod rotacijom nije mogla lako da dođe do lokacije na kojoj treba da nastupi. Mnogobrojni fanovi zakrčili su put, stvorila se ogromna gužva, a policijska kola pokušavala su da raskrče prolaz i pomognu pevačici da na vreme stigne i počne nastup. Karleuša se oglasila iz automobila, usnimila je haos koji se dešavao u Zeti i sve opisala jednom rečju - kolaps.

Pevačica je održala koncert za pamćenje, a više puta je silazila u publiku, koja je padala u trans zbog njenih najvećih hitova.

Jelena je u Crnu Goru došla na poziv Milana Kneževića, crnogorskog funkcionera i predstavnika Srba u ovoj državi. Kneževića je Karleuša upoznala u emisiji "Ćirilica", gde su zajedno gostovali. Milan je tada javno pozvao Jelenu da dođe u Crnu Goru i nastupi u Zeti, što se sinoć i desilo. Crnogorski funckionar Jelenu je dočekao i uručio joj veliki buket cveća. Zajedno su se fotografisali, a slika je osvanula na njegovim društvenim mrežama.

- Većina se veseli, tek poneko plače. Dobrodošla Jelena na zetske kolače - napisao je Knežević u objavi i dodao emotikone zastave Srbije i Crne Gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading