PREKINUT KONCERT JELENE KARLEUŠE U STAROJ PAZOVI: Muzička zvezda završila u SUZAMA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

12.10.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicu pogodila podrška mnogobrojnih fanova!

PREKINUT KONCERT JELENE KARLEUŠE U STAROJ PAZOVI: Muzička zvezda završila u SUZAMA! (VIDEO)

Foto: Foto Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

Naša muzička zvezda Jelena Karleuša večeras je održala spektakularan koncert na trgu Staroj Pazovi.  Pevačica je zabavljala više hiljada ljudi, i pevala svoje nove, ali i stare hitove, što je publiku bacila u trans. Posebnu emociju prenela je dok je pevala baladu "Runde", što je njene fanove dovelo do suza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Publika je krenula da skandira "Jeco, mi te volimo", te tražili od nje da nastavi da peva, a ona je briznula u plač, pogođena rečima podrške. Pet minuta su joj skandirali i vikali da je najlepša žena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

Inače, Jelena se nedavno razvela od bivšeg fudbalera Duška Tošića i iskreno progovorila o teškim trenucima koje je doživljavala u braku koji je trajao 17 godina.  Kako je priznala, najteže joj je bilo to što nije mogla zaštiti svoje ćerkice od svađa i tenzija između nje i bivšeg supruga.

- Ja mnogo puta ćerkice nisam mogla da zaštitim od onoga što vide u svojoj kući. Želela sam da odnos oca prema majci ne deformiše moje ćerke i ne napravi ono što će biti njihov odnos sa muškarcem, a to je katastrofa - rekla je Jelena. 

Nakon razvoda, Duško je pokušao da uspostavi dobre odnose sa Jelenom, prvenstveno zbog njihovih ćerkica. Međutim, Karleuša je istakla da ne veruje u mogućnost dobrih odnosa nakon razvoda, smatrajući da ljubav koja je nestala ne može biti zamenjena prijateljstvom.

Republika

Foto: ATA Images

Jelena se nedavno razvela od Duška

- Duško me je zvao, ali pošto se ja ne javljam na telefon, on mi je onda napisao da moramo da budemo u dobrim odnosima zbog dece, sada kada smo se razveli. Ja sam mu odgovorila da nema potrebe da sada budemo u dobrim odnosima zbog dece, ako već nismo mogli da budemo u dobrim odnosima dok smo u braku. To je bilo krvoproliće. Sa druge strane, ne verujem u dobre odnose posle braka, jer čim se žena udala za nekog, znači da ga je volela, čim se razvela to znači da je ljubav prestala. Ljubav koja nestaje i prijateljstvo se ne mogu spojiti. Ja ne mogu da se družim sa nekim sa kim sam spavala i ko mi je slomio srce. Posebno mi je zaparao uši momenat kada je izjavio da budemo u dobrim odnosima zbog dece. Pa, zbog dece si trebao da se potrudiš da brak bude dobar, da mama bude srećna, da ne plače, da se mama ne provlači kroz blato i da se definicija braka i porodice održi, a ne samo mama da drži to. Pošto si ti pustio mene, ti nisi moj prijatelj - istakla je pop diva u emisiji "4 i po žene".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading