RASKINULI DŽEHVA I MATIC REBEC! Pevačica i sportista stavili tačku na romansu, ona odmah otišla iz Beograda!

Autor:

Zabava

27.10.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora je otpratila košarkaša sa društvene mreže Instagram, a on je uzvratio istom merom brisanjem njenog profila sa liste prijatelja.

RASKINULI DŽEHVA I MATIC REBEC! Pevačica i sportista stavili tačku na romansu, ona odmah otišla iz Beograda!

Foto: ATA images, instagram.com/maticrebec

Srpska pevačica Teodora Džehverović i slovenački košarkaš Matic Rebec su stavili tačku na svoju ljubavnu vezu kako se spekuliše, što je izazvalo veliku pažnju javnosti. Iako nisu direktno potvrdili raskid, njihovi postupci na društvenim mrežama otkrivaju da je došlo do prekida.

Foto: Instagram printsceen

Otpratili se na Instagramu

 

Potez na Instagramu odao kraj veze


Teodora je otpratila košarkaša sa društvene mreže Instagram, a on je uzvratio istom merom brisanjem njenog profila sa liste prijatelja. Ovaj potez jasno ukazuje da je njihova veza doživela kraj, što je izazvalo brojne reakcije na društvenim mrežama.

Foto: youtube.com/AmiG Show

Teodora Džehverović

 

Teodora i Matic su se trudili da svoju vezu drže daleko od očiju javnosti, nikada nisu objavljivali zajedničke fotografije, čime su dodatno intrigirali javnost. Ipak, određeno vreme nisu viđeni zajedno u javnosti, što je podgrejalo spekulacije o mogućem raskidu.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović

 


Nakon navodnog raskida, Teodora je napustila Srbiju i otputovala u Dubai kako bi posetila svog brata i bratanicu Doroteu, za koju je posebno vezana. Na svom Instagram profilu deli lepe porodične trenutke iz Dubaija, što pokazuje da uživa daleko od srpske prestonice.

Foto: Instagram/maticrebec,

Matic Rebec

 


Očekuje se da će se javnost i mediji još dugo baviti ovim raskidom, te ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati priča o ovoj javnoj vezi.

Inače, pevačica tokom davanja intervja više puta je istakla da ne voli da previše priča o svojim partnerima, objašnjavajući da njenim fanovima i publici treba da bude važna njena muzika i ono što rade, a ne to sa kime je u vezi. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading