TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA DA JE IMALA OVU BOLEST! Pevačica tada bila u velikim mukama, pala je i psihički zbog simptoma!

Autor:

Zabava

12.10.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice.

TEODORA DŽEHVEROVIĆ OTKRILA DA JE IMALA OVU BOLEST! Pevačica tada bila u velikim mukama, pala je i psihički zbog simptoma!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Pevačica Teodora Džehverović otvoreno je govorila o svojoj teškoj borbi sa bulimijom, poremećajem ishrane koji ju je psihički veoma opteretio. Ona je priznala da je u jednom periodu svog života patila od bulimije i da je to za nju predstavljalo veliki izazov.

Desila se bulimija, jer sam bila klinka i nisam razmišljala normalno. Pala sam bila psihički u tom periodu, ali sam izašla kao pobednik iz svega toga i na sve to se smejem. To je stvarno bio problem. Ja sam mrzela sebe kada se ne ispovraćam. Oko mene su sve bile mršavice. Sve su ždrale šta požele, a ja popijem vodu i ugojim se - ispričala je Teodora pre nekoliko godina u svojoj ispovesti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Teodora Džehverović

 

Danas Teodora Džehverović polaže mnogo pažnje svom izgledu, a ono što joj se nije dopalo na sebi korigovala je estetskim operacijama. Pre nekoliko godina, pevačica je odlučila da poveća grudi, što je bio jedan od koraka koji je preduzela kako bi se osećala bolje u svom telu.

Foto: tiktok.com/printscreen

Teodora Džehverović

 

I pored svojih izazova, Teodora danas promoviše zdrav način života i ističe važnost brige o mentalnom zdravlju. Njena otvorenost o borbi sa bulimijom može poslužiti kao inspiracija mnogima koji se suočavaju sa sličnim problemima.

Teodora Džehverović je uspela da prevaziđe teškoće sa kojima se suočavala i danas je aktivna i uspešna pevačica koja svojim primerom može da utiče na druge da se bore i izbore sa svojim ličnim izazovima. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading