KOŠARKAŠ ODUVAO SUPRUGU SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Javnost bruji o njegovom POTEZU, Isidora je ovo prećutala glumcu!

Autor:

Zabava

25.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nino i Isidora su imali buran raskid.

KOŠARKAŠ ODUVAO SUPRUGU SERGEJA TRIFUNOVIĆA! Javnost bruji o njegovom POTEZU, Isidora je ovo prećutala glumcu!

Foto: Instagram.com

Nino Čelebić i Isidora Mijanović

Isidora Mijanović, supruga glumca Sergeja Trifunovića, nedavno je postala predmet medijske pažnje nakon što ju je Sergej prijavio policiji za nasilje. Isidora je, prema dostupnim informacijama, radila kao voditeljka na jednoj televiziji, ali je nedavno dobila otkaz. O njenom privatnom životu se ne zna previše, osim da je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem.

Isidora Mijanović je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem, a njihova veza je privukla pažnju javnosti. Iako je njihova ljubav obećavala, brzo su se razišli, ostavljajući iza sebe samo nekoliko retkih fotografija dostupnih javnosti. Nino Čelebić inače nije nepoznat javnosti, budući da je bio i u vezi s poznatom pevačicom Teodorom Džehverović, ali njihova ljubav nije potrajala.

Republika

Foto: Ata Images/Tanjug Filip Krainčanić/Printskrin

Isidora Mijanović, Nino Čelebić i Sergej Trifunović

Iako je delovalo da Isidora i Nino imaju skladnu vezu i da odlično funkcionišu, ispostavilo se da je ona bila poprilično posesivna, a košarkaš je odmah uklonio sve njihove fotografije sa Instagrama. Isidora i Nino su gotovo svakodnevno objavljivali zajedničke fotografije i delili trenutke s pratiocima, ali je sada sve obrisano, pa su mnogi zaključili da njihov raskid takođe nije bio miran.

Republika

Foto: Instagram.com

Isidora Mijanović i Nino Čelebić

Sergej Trifunović, koji je dugo važio za večitog neženju, stupio je u brak sa Isidorom Mijanović u 52. godini, a razlika među njima je više od 20 godina, tačnije 23. Ova neobična ljubavna priča izazvala je mnogo pažnje u javnosti, posebno zbog razlike u godinama i njihovih različitih profesionalnih pozadina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading