UBIJEN POZNATI REPER! Izrešetan na licu mesta, ovaj KRIMINALAC ga je lišio života!

Autor:

Zabava

21.10.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveno šta se desilo sa reperom!

UBIJEN POZNATI REPER! Izrešetan na licu mesta, ovaj KRIMINALAC ga je lišio života!

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić

Ulice Kolambusa u Ohaju svedoče tragediji koja je potresla javnost - reper Majkl Robinson, poznat kao Ralan Stajls, izgubio je život nakon što je postao žrtva ulične pljačke. Nažalost, pokušaj pljačke završio se tragično kada je pljačkaš otvorio vatru nakon što je reper odbio da preda svoj lanac. Iako su medicinski radnici pokušali da mu pruže reanimaciju, Ralan Stajls je preminuo od zadobijenih povreda.

Osumnjičeni za ovaj strašan zločin je dvadesetčetvorogodišnji Mahmud Hasan, koji je kasnije uhapšen i optužen za ubistvo. Prema izveštaju "Columbus Dispatch", Hasan je prethodno bio hapšen zbog drugih krivičnih dela, poput neovlašćenog ulaska i krađe, te će sada suočiti pravdu pred sudom okruga Franklin.


Ralan Stajls je postao poznat javnosti pre dve godine kada je njegov remiks pesme "Baby Shark" postao viralni hit, osvojivši milione ljudi širom sveta. Ovaj uspeh mu je doneo ugovor sa Republic Records, a njegova karijera je obećavala velike uspehe u svetu muzike.

Nakon tragedije, brat Ralana Stajlsa, takođe poznat kao "Lil Goat", odao je emotivnu počast preminulom bratu putem društvenih mreža. Objavivši video i fotografije njih dvojice zajedno, Lil Goat je izrazio duboku tugu i bol zbog gubitka brata, ističući njihovu zajedničku borbu i ljubav prema muzici.

Ova tragična vest je potresla mnoge, ostavljajući iza sebe tugu i pitanja o bezbednosti i nasilju na ulicama. Ralan Stajls će zauvek ostati upamćen po svom muzičkom talentu i doprinosu industriji zabave, a njegova prerana smrt ostavlja prazninu koju će teško ispuniti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading