CAKUM PAKUM MORA DA JE SVE! Tamara Milutinović uvhaćena bez TRUNKE šminke , evo kako zaista izgleda!

Autor:

Zabava

20.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tamara Milutinović uhvaćena bez trunke šminke!

CAKUM PAKUM MORA DA JE SVE! Tamara Milutinović uvhaćena bez TRUNKE šminke , evo kako zaista izgleda!

Foto: E-Stock/Rajko Ristić

Tamara Milutinović bez šminke

Poznata pevačica Tamara Milutinović, vlasnica velikog hita ,,Cakum pakum", vratila se danas u Srbiju nakon radnog vikenda, a fotografi su je uslikali na aerodromu. Ono što je iznenadilo javnost jeste činjenica da Tamara nije imala problem da se slika bez trunke šminke na licu, čime je pokazala svoju prirodnu lepotu i samopouzdanje.

Nakon uspešnih nastupa van zemlje, Tamara se vratila u Srbiju gde je dočekana od strane fotografa na aerodromu. Iako umorna od putovanja, pevačica je bila raspoložena i ljubazno se pozdravila sa prisutnima, pokazujući svoj skroman i pristupačan stav.

 


Ono što je privuklo pažnju javnosti jeste činjenica da Tamara nije bila našminkana, ali je i bez šminke zračila prirodnom lepotom. Ovakav potez je izazvao pozitivne komentare, a mnogi su istakli da je retkost videti javne ličnosti bez šminke i da je Tamarin potez osvežavajući u moru savršeno našminkanih javnih ličnosti.

Ovaj potez pevačice pokazuje njeno samopouzdanje i autentičnost, te je još jednom potvrdila da joj nije bitno kako je javnost percipira kada je u pitanju njen fizički izgled. Ovakav stav može biti inspiracija mnogima, a posebno mladim devojkama koje često imaju pritisak da izgledaju besprekorno u svakom trenutku.


Tamara Milutinović je još jednom pokazala da je više od svoje spoljašnosti i da je njena lepota mnogo više od šminke i glamuroznog izgleda. Njen povratak u Srbiju bez šminke na licu izazvao je pozitivne reakcije i pokazao da je prirodna lepota nešto što se ne može nadmašiti veštom šminkom.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading