KAĆA GRUJIĆ POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE I FILTERA: Ovako izgleda žena kada nema KOMPLEKSE!

Autor:

Zabava

19.10.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katarina Grujić bez trunke kompleksa pokazala kako izgleda bez trunke šminke.

KAĆA GRUJIĆ POKAZALA LICE BEZ TRUNKE ŠMINKE I FILTERA: Ovako izgleda žena kada nema KOMPLEKSE!

Foto: instagram.com/printscreen

Katarina Grujić

Mnogi su navikli da Katarinu Grujić vide u sjajnom izdanju na nastupima i u scenskoj garderobi, ali retko ko je imao priliku da je vidi u opuštenom izdanju, bez šminke. Nedavno se na Instagramu pojavila njena fotografija bez trunke šminke, otkrivajući svoje prirodno lice. Pevačica je još jednom pokazala da je samouverena i u skroz opuštenom izdanju, privlačeći pažnju svojim prirodnim izgledom.

 


Pored negovanog lica, Katarina pleni pažnju i svojim izvajanim telom. Tokom ovog leta, na njenom Instagram profilu imali smo priliku da vidimo kako pevačica ne skriva svoje zanosne obline, privlačeći divljenje mnogih. Očigledno je da se Katarina trudi da održava svoje telo u formi, a rezultati su više nego očigledni.

 

 


Tokom trudnoće, Katarina se ugojila 14 kilograma, ali je uspela da vrati svoju staru kilažu. Pevačica je otkrila da je ključ njenog uspeha u zdravoj ishrani i redovnom vežbanju.

 

 

- Ne pamtim kad sam poslednji put okusila picu, testo ili brzu hranu. Doduše, ne volim slatkiše i jednom u mesec dana pojedem kolač ili čokoladu. U redu je prekršiti zdrav način ishrane jednom u dve nedelje, ali ne i svaki drugi dan, jer onda nema efekta! Nikad ne jedem kasno noću, večeram najkasnije do 21 sat - otkrila je Katarina.

Njena disciplina i posvećenost zdravom načinu života doneli su joj neverovatne rezultate, jer je uspela da skine čak 14 kilograma za samo tri meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading