NOVI DETALJI TUČE ISPLIVALI NA VIDELO! Desingerica obelodanio šta se desilo na SNIMKU koji je procurio!

Autor:

Zabava

13.10.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragomir Despić Desingerica nikad otvorenije.

NOVI DETALJI TUČE ISPLIVALI NA VIDELO! Desingerica obelodanio šta se desilo na SNIMKU koji je procurio!

Foto: RTV Pink

Reper Dragomir Despić Desingerica nedavno je postao tema mnogih medija nakon incidenta sa starijim gospodinom, čiji je snimak brzo postao viralan na društvenim mrežama. Na snimku se jasno vidi kako reper ulazi u verbalni i fizički sukob sa ljudima oko sebe, što je izazvalo šok i negodovanje kod mnogih.

Nakon što je video-snimak incidenta postao viralan, javnost je burno reagovala na ovaj događaj. Mnogi su osudili ponašanje repera, ističući da nasilje nikako nije prihvatljivo rešenje za bilo kakav sukob. Takođe, pojavila su se i podeljena mišljenja o tome ko je započeo sukob i da li je reper bio u pravu ili ne.

Foto: RTV Pink

Desingerica o tuči

 


Nakon što je video-snimak postao viralan, reper Desingerica se oglasio u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je govorio o ovom nemilom događaju. U emisiji je reper izneo svoju stranu priče i pokušao da objasni okolnosti koje su dovele do ovakvog incidenta. Takođe, istakao je da mu je žao zbog celokupne situacije i da se nada da će se stvari smiriti.

- Ništa nije, neko je snimio nešto što je normalni i sastavni deo života. To su neke čarkice ljudske, ne bi bilo dobro da nema takvih stvari, čovek bi se onda osećao kao da ne živi da nema toga - rekao je Desingerica i dodao:

Foto: RTV Pink

Desingerica o tuči

 

- Bilo je petoro ljudi na mene, ja sam miran i staložen. Nikad ne tražim probleme, ali kad me neko čačne, onda sam katastrofa. Oni su se okliznuli gde ne treba. Prijavili su me, ali na kraju će ispasti da će sami sebe prijaviti i tužiti. Sve je na mojoj strani, ja sam šampion. Ne prihvatam poraz - poručio je Desingerica pred premijernim kamerama.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading