PORODILA SE RIALDA KARAHASANOVIĆ! Ovo ime su partner i ona dali bebi, čestitke stižu sa svih strana!

Autor:

Zabava

19.10.2024

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponosni tata je držao ćerkicu u naručju, pa je sve delila na društvene mreže.

PORODILA SE RIALDA KARAHASANOVIĆ! Ovo ime su partner i ona dali bebi, čestitke stižu sa svih strana!

Foto: instagram.com/queenrialda

Pevačica Rialda Karahasanović (32) porodila se i na svet donela devojčicu kojoj su ona i njen partner dali ime Gloria. Ona nije mogla da sakrije uzbuđenje zbog toga što je postala majka, pa je sve odmah delila na društvenim mrežama. 

Foto: Instagram printsceen

Rialda Karahasanović objava na Instagramu

 

Lepe vesti je Rialda Karahasanović je podelila na svom Instagram profilu, gde je ujedno objavila i prvu sliku naslednice iz porodilišta.

Foto: Melina Gvero

Rialda Karahasanović

 

Ponosni tata je držao ćerkicu u naručju, a čestitke su se samo nizale.

Glorija je žensko ime latinskog porekla. Nastalo je od latinskog imena Gloria. Izvorno je nastalo od riječi gloria, gloire u značenju slava, oreol, čast.

Foto: Instagram.com

Rialda Karahasanović

 

Inače, kako smo pisali ranije, pevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović privukla je pažnju javnosti svojim poslednjim objavama na društvenim mrežama, gde je pokazala kako izgleda tik pred porođaj. Ušavši u deveti mesec trudnoće, Rialda je oduševila pratioce snimkom na kojem pokazuje svoj trudnički stomak dok odlazi na tretman za izbacivanje viška vode.

Sudeći po njenim objavama, pevačica je uživala u trudnoći i aktivno je delila trenutke sa svojim pratiocima. Njeni postovi otkrivaju da se Rialda priprema sa radošću za dolazak devojčice, koju će uskoro doneti na svet. Osim toga, ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, ističući važnost ženskog prava na odluku o trenutku za proširenje porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading