PEVAČICA SE OGLASILA TIK PRED POROĐAJ: Rialda Karahasanović objavila VAŽAN SNIMAK, ono što je poručila je sve naježilo!

Autor:

Zabava

13.10.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rialda Karahasanović uskoro treba da se porodi!

PEVAČICA SE OGLASILA TIK PRED POROĐAJ: Rialda Karahasanović objavila VAŽAN SNIMAK, ono što je poručila je sve naježilo!

Foto: Instagram.com

Pevačica i bivša rijaliti učesnica Rialda Karahasanović privukla je pažnju javnosti svojim poslednjim objavama na društvenim mrežama, gde je pokazala kako izgleda tik pred porođaj. Ušavši u deveti mesec trudnoće, Rialda je oduševila pratioce snimkom na kojem pokazuje svoj trudnički stomak dok odlazi na tretman za izbacivanje viška vode.

Sudeći po njenim objavama, pevačica je uživala u trudnoći i aktivno je delila trenutke sa svojim pratiocima. Njeni postovi otkrivaju da se Rialda priprema sa radošću za dolazak devojčice, koju će uskoro doneti na svet. Osim toga, ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, ističući važnost ženskog prava na odluku o trenutku za proširenje porodice.

- Kad god ti osetiš da treba je pravo vreme. To je tvoja odluka i svaka čast svakoj ženi jer nije lako. A ako ne budeš spremna i to je okej. Meni je trebalo 32 godine da se odlučim na jedno i nigde zakasnila nisam. Žene danas rađaju i u četrdesetim - odgovorila je Rialda.


Rialda je kroz svoje odgovore na društvenim mrežama ohrabrivala druge žene da prate svoje instinkte i donesu odluku o majčinstvu kada se osećaju spremnim. Njena iskrenost o tome koliko je vremena bilo potrebno da donese odluku o trudnoći, kao i podrška starijim trudnicama, privukli su pažnju javnosti i pokazali njenu otvorenost o ovoj temi.

Foto: Melina Gvero

Rialda Karahasanović


Rialdina poruka da žene "nisu nigde zakasnile" ukoliko se odluče za majčinstvo u kasnijim godinama, pružila je podršku svim ženama koje se suočavaju sa dilemom o pravom trenutku za proširenje porodice. Njena iskustva i stavovi ove popularne ličnosti mogu imati pozitivan uticaj na mnoge žene koje se suočavaju sa sličnim pitanjima.

Rialdine objave na društvenim mrežama otkrivaju njenu radost i uzbuđenje povodom dolaska bebe, kao i podršku koju pruža drugim ženama u različitim fazama majčinstva.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading