BIVŠA ŽENA PEĐE JOVANOVIĆA SLAVI SLOBODU: Posle razvoda zapalila na EGZOTIČNU DESTINACIJU, evo ko joj tamo pravi DRUŠTVO (FOTO+GALERIJA)

Autor:

Zabava

16.10.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač tvrdi da su ostali u dobrim odnosima.

BIVŠA ŽENA PEĐE JOVANOVIĆA SLAVI SLOBODU: Posle razvoda zapalila na EGZOTIČNU DESTINACIJU, evo ko joj tamo pravi DRUŠTVO (FOTO+GALERIJA)

Foto: printscreen/instagram

Poznati pevač Predrag Peđa Jovanović, poznatiji kao Peđa Blizanac, nedavno je potvrdio vest koja je već dugo intrigirala javnost - njegov razvod sa suprugom Anom posle 16 godina braka.

Iako je svoj privatni život uglavnom čuva podalje od očiju javnosti, ovaj događaj nije mogao da prođe neprimećeno.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram

Peđa Jovanović nedavno potrvdio glasine o razvodu

Spekulacije o njihovom razvodu već su dugo kružile, ali Peđa nikada nije komentarisao takve tvrdnje.

- Ana i ja smo se definitivno razveli. Pokušali smo, nije išlo onako kako smo želeli i odlučili smo da svako krene svojim putem - potvrdio je, ipak, Peđa nedavno za Blic.

On je tom prilikom naglasio da su ostali prijatelji i da se trude da budu što bolji roditelji svojoj deci, ističući Anu kao izuzetnog čoveka, dobru majku i uspešnu ženu.


S druge strane, sudeći po njenim objavama na Instagramu, Ana uživa u slobodi nakon razvoda. Nedavno se oglasila sa egzotične destinacije, ali nije otkrila tačnu lokaciju na kojoj se nalazi.

Posle turbulentnog perioda, očigledno je da Ana uživa u novim avanturama i slobodi koju sada ima.

Podsetimo, Peđa i Ana su odlučili da okončaju svoj brak i krenu svako svojim putem nakon 16 godina ljubavi. Iako je ova vest izazvala pažnju javnosti, oboje su odlučni u tome da ostanu prijatelji i da se posvete roditeljstvu, što im je prioritet.

Ostaje da se vidi kako će se njihovi životi dalje odvijati, ali je sigurno da je ovo kraj jednog poglavlja, kao i početak novog za oboje.

Inače, njih dvoje su se već jednom bili razišli, ali su pokušali da prevaziđu krizu pa su svom braku dali drugu šansu.

Međutim, ni iz drugog pokušaja nije im pošlo za rukom da opstanu zajedno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading