TERAO SAM JE DA SE SKIDA GOLA, BIO SAM I S DRUGIM PEVAČICAMA: Zvezdan izneo šok-detalje iz odnosa sa Tinom, a ovaj poznati folker im je za sve KRIV (FOTO)

Autor:

Zabava

13.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle priča o razvodu, procurile pinkaterije iz njihovog braka.

TERAO SAM JE DA SE SKIDA GOLA, BIO SAM I S DRUGIM PEVAČICAMA: Zvezdan izneo šok-detalje iz odnosa sa Tinom, a ovaj poznati folker im je za sve KRIV (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Nakon što je juče odjeknula vest da se pevačica Tina Ivanović i njen suprug Zvezdan Anđić razvode posle 25 godina brak, oglasio se Zvezdan negirajući te navode, dok Tina i dalje ćuti o pričama koje kruže. Njihov privatan život oduvek je intrigirao javnost, a malo je onih koji znaju kako je uopšte počela njihova ljubavna priča.

Interesantno je da je njih dvoje spojio folk pevač Radiša Trajković Đani.

Republika

Foto: Republika

Tina i Zvezdan su se upoznali preko Radiše Trajkovića Đanija

- Đani me je upoznao sa Tinom. Nas dvojica smo svojevremeno mnogo putovali jer sam u Frankfurtu držao diskoteku. Rekao mi je kada budem video jednu pevačicu da mi neće biti dobro. Tako je i bilo. Kada sam je upoznao, video sam da zaista lepo izgleda. Tu smo se dogovorili da dođe kod mene u diskoteku da peva, ali tražila mi je mnogo para. Rekla mi je: "Ja pevam za te pare, neću da idem ako nećeš da platiš". Posle sam je muvao, ali nije se dala. Na kraju sam uspeo. Nema tvrđave neosvojive, samo su osvajači loši - rekao je Zvezdan svojevremeno i dodao:

Republika

Foto: youtube.com

Tina Ivanović je uvek atraktivna na sceni

- Dešavalo mi se da čekam u redu i dva klinca, mogli bi da mi budu sinovi, ja počnem da se smejm, gledam u njih, ne znaju mene. Sreća, pa ne rekoše oni nešto, ali oni bi nju. Šta ću, merim, sečem, prećutim, bio sam i ja takav u njihovim godinama. Ja sam je terao da peva i da se skida, pričali su: "Vidi je sponzoruša, skinula se gola", a ja sam sve to radio. Ja ću svu krivicu da prebacim na sebe. Kažem joj: "Skini se, izlazi na binu". Ne sad da budeš gola, ali da bude moderna.

Republika

Foto: youtube printscreen/RED TV

Zvezdan Anđićić priznao da mu Tina Ivanović nije jedina pevačica

Zvezdan je javno priznao i da je pre braka sa pevačicom bio sa još nekim njenim koleginicama, što dodatno baca svetlo na njihov odnos i život u javnosti.

Ističe da je imao simpatija pre braka sa Tinom, ali nije želeo da otkrije identitet tih žena zbog poštovanja prema njihovim porodicama.

- Uh bilo je, ne smem da kažem. Bilo je dve, tri. Oooo, poginuću, ne smem da kažem. Imao sam ja simpatija, sviđale su mi se mnoge pevačice. Ali ne smem da kažem ko je, to su sad udate žene i imaju decu - pirčao je Zvezdan ranije za medije.

Očigledno je da je njihov odnos bio ispunjen izazovima i da su se oboje trudili da sačuvaju privatnost, iako su bili predmet interesovanja javnosti.

Još uvek nije jasno da li će doći do razvoda pošto se pevačica ne izjašnjava po tom pitanju, dok njen muž tvrdi da navodi o krizi u njihovom braku nisu tačni. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading