MOJMČILO OTAŠEVIĆ KRIO DA JE U BRAKU SA DEVET GODINA STARIJOM KOLEGINICOM: Evo koliko je trebalo da se sazna za njihov RAZVOD!

Autor:

Zabava

10.10.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumački par svoju privatnost čuvao podalje od javnosti.

MOJMČILO OTAŠEVIĆ KRIO DA JE U BRAKU SA DEVET GODINA STARIJOM KOLEGINICOM: Evo koliko je trebalo da se sazna za njihov RAZVOD!

Foto: Foto Košutnjak film

Glumac Momčilo Otašević i Jelena Perčin krili su razvod godinu dana, baš kao što su svojevremeno u tajnosti sklopili i brak.

Naime, njih dvoje su se upoznali na snimanju serije ''Zora dubrovačka'', a njihova ljubavna priča je iznenadila mnoge, s obzirom na to da je razlika u godinama između njih čak devet godina. U intervjuu za medije, Momčilo je otkrio da nijedno od njih dvoje nije ni pomišljalo da će završiti zajedno, ali je sudbina imala drugačije planove za njih.


Momčilo je priznao da je bio skeptičan u vezi sa svojom vezom sa Jelenom, ali da se ipak dogodilo nešto izuzetno. Iako su se na početku trudili da svoju vezu drže podalje od javnosti, konačno su odlučili da priznaju svoju ljubav i brak pred svima.
Republika

Foto: instagram.com

Jelena Perčin i Momčilo Otašević godinu dana krili razvod

Nažalost, nakon nekog vremena njihov brak se raspao, što je iznenadilo mnoge.

Jelena je otkrila da su čak godinu dana krili svoj razvod od javnosti, a tek nakon toga su saopštili da više nisu zajedno. Ona je istakla da ne žali ni za čim i da stoji iza svojih odluka, te da svako ima pravo na svoj put i izbore.

Niko mi nije čestitao. Evo iskreno, ja stvari ne volim da generalizujem, imam svoje izbore i stojim iza njih. No ne mislim da je to univerzalno rešenje. Mogu razumeti da neko iz različitih okolnosti nema hrabrosti izaći iz odnosa ili voli još tu osobu pa se nada da će se nešto promeniti… Ja smatram da u životu malo toga možemo birati, a puno toga dobijemo. Ono što možemo birati su prijatelji i partneri, pa onda ne vidim smisao da se dvoje ljudi pati u nekom odnosu - rekla je jednom prilikom Jelena za medije, te dodala:

- U svoja dva braka u koja sam bila, nisam ušla s premisom da će se okončati. Koliko god to još u našem društvu deluje kao: “Aha, ona ima dva braka iza sebe”, verujem da bi puno žena na mom mestu vrlo lako moglo imati po nekoliko brakova iza sebe. NJih možda neke okolnosti još drže u brakovima, a ja sam možda ipak malo hrabrija ili isključivija, kako god to žele protumačiti. Definitivno ni za čim ne žalim i ne bih promenila nijednu svoju odluku. Ono što je u našem slučaju olakšavajuća okolnost jeste što je Momo puno radio pa ga nije bilo kod kuće. Maša je to puno više primetila od Jakše, on je tada bi još jako mali. U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni.

Republika

Foto: instagram.com

Jelena Perčin i Momčilo Otašević su i u braku dosta bili razdvojeni

Jelena je istakla da sa svojim prvim suprugom ima fenomenalan odnos i da su i dalje prijatelji, te da je za nju bilo važno da njihova ćerka Lota može imati odnos sa ocem.

Takođe, istakla je da je spremna da napravi kompromise kada je u pitanju viđanje dece sa bivšim partnerom, jer je to u njihovom najboljem interesu.

Iako se njihova ljubavna priča završila razvodom, Momčilo Otašević i Jelena Perčin su pokazali zrelost i odgovornost prema svojoj deci.

Njihovi odnosi sa bivšim partnerima su primer kako se kroz kompromise i razumevanje može sačuvati zdrav odnos radi dobrobiti dece

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading